HosgeldinHarunAbi ilk banı kime atar

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çocukken yedin o zaman, hiç denk gelmedim ben.
Şaşırdım.

X yönetiminden ban yemeden sıyrılabilen var ise kesin cindir….
wati bile yedi……

angie sende banlandin diye hatırlıyorum

x beni banlamaktan nasır tutmuştu parmakları.
hha'nın döneme bak, yaprak kımıldamıyor. toplum olarak bu kadar yapıcı, katılımcı, aforoz etme karşıtı yöneticilere alışık degiliz garip geliyor.
bize sert adam lazım kardeşim, ülkede %52 oy almış bu çizgiyi izleyen siyaset boru değil...

Şahsen bu hususta ilk olmak istemem.

Beşinci altıncı gibi daha tecrübeli olduğu bir süreçte olabilir. Ha, ustalık dönemine gelirsem tadından yenmez. O başka.

x beni banlamaktan nasır tutmuştu parmakları.
hha'nın döneme bak, yaprak kımıldamıyor. toplum olarak bu kadar yapıcı, katılımcı, aforoz etme karşıtı yöneticilere alışık degiliz garip geliyor.
bize sert adam lazım kardeşim, ülkede %52 oy almış bu çizgiyi izleyen siyaset boru değil...
Bana sjyasal islamcılığın konforunu yaşatacaklar ya en çok ona kızıyorum. Ne zormuş, herkesi banlasam kimse bir şey demeyecekti. Kimse banlanmayınca herkesle aram bozuldu.

Bundan sonra Kenan Evren mode : Bir sağdan bir soldan.

Bana sjyasal islam ılığın konforunu yaşatacaklar ya en çok ona kızıyorum. Ne zormuş, herkesi banlasam kimse bir şey demeyecekti. Kimse banlanmayınca herkesle aram bozuldu.

Bundan sonra Kenan Evren mode : Bir sağdan bir soldan.
Bütün milleti kılıçtan geçiren adam veda ederken salya sümük ağlayanlar vardı..
O yüzden doğru yola dön ve bam bam bam..

Forumun sevilen yöneticilerinden Hoş geldin abimiz ilk icraatını gerçekleştirmiş bulundu, şimdi tam bir yönetici oldu işte..
Uygun bir zaman röportaj yapmak istiyorum.. acaba ban atınca o an neler hissetti.. atarken eli titredi mi, neyse aramıza hoş geldin diyoruz..
Ban yiyen arkadaşa da geçmiş olsun.

Geri