Sen hiç ban yedin mi..Lena kim ki zatenkdhfjl
Şu konuda bile kaos çıkarmayı nasıl beceriyorsunuz arkdşlr….
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen hiç ban yedin mi..Lena kim ki zatenkdhfjl
Şu konuda bile kaos çıkarmayı nasıl beceriyorsunuz arkdşlr….
3 saatlik bir deneyim tadi harika...X yönetiminden ban yemeden sıyrılabilen var ise kesin cindir….
wati bile yedi……
X bir bana kıyamadı demek ki… jfjfjfX yönetiminden ban yemeden sıyrılabilen var ise kesin cindir….
wati bile yedi……
X banlamadı beni. X zamanı banlanmadım yani demek istediğim. Jfjfjangie sende banlandin diye hatırlıyorum
Bana sjyasal islamcılığın konforunu yaşatacaklar ya en çok ona kızıyorum. Ne zormuş, herkesi banlasam kimse bir şey demeyecekti. Kimse banlanmayınca herkesle aram bozuldu.x beni banlamaktan nasır tutmuştu parmakları.
hha'nın döneme bak, yaprak kımıldamıyor. toplum olarak bu kadar yapıcı, katılımcı, aforoz etme karşıtı yöneticilere alışık degiliz garip geliyor.
bize sert adam lazım kardeşim, ülkede %52 oy almış bu çizgiyi izleyen siyaset boru değil...
Bütün milleti kılıçtan geçiren adam veda ederken salya sümük ağlayanlar vardı..Bana sjyasal islam ılığın konforunu yaşatacaklar ya en çok ona kızıyorum. Ne zormuş, herkesi banlasam kimse bir şey demeyecekti. Kimse banlanmayınca herkesle aram bozuldu.
Bundan sonra Kenan Evren mode : Bir sağdan bir soldan.
Yarın muhtemelen yersin banı.@HosgeldinHarunAbi beni de banlasana