HosgeldinHarunAbi ilk banı kime atar

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Beni 6 saatligine banlamisti dini bir konu icerisinde infial yaratmayayim diye. Sizin nasil haberiniz olmadi yav?

Beni 6 saatligine banlamisti dini bir konu icerisinde infial yaratmayayim diye. Sizin nasil haberiniz olmadi yav?
Beni de yalanını ortaya çıkardığım için 1 saat 22 dakika 16 saniye banlamıştı :) senin gibi imanlı adamı nasıl dini konuda banlarlar..

Nerede bu yönetim ya, forumu meşgul ediyorlar.. banlayın ikisini de..
Konu dışında post yazıyorlar.. neredesin harun bey..

Beni de yalanını ortaya çıkardığım için 1 saat 22 dakika 16 saniye banlamıştı :) senin gibi imanlı adamı nasıl dini konuda banlarlar..
Sanirim kur-an ve ayetler ile ilgili ipe sapa gelmez sakalar yapmistim. Ondan olabilir. Yada hadis inkarciligi...
Ikisinden biriydi ya

Sanirim kur-an ve ayetler ile ilgili ipe sapa gelmez sakalar yapmistim. Ondan olabilir. Yada hadis inkarciligi...
Ikisinden biriydi ya
Forumda yaptığın en mantıklı yorumdan dolayı ban yedin demek :) tebrikler kardeşim, darısı nicelerine.

Yahu neyi siliyorsun Serhat ? Hakaret yok bi sey yok.Kadının teki "Ayyyh bu beni sürekli rahatsız ediyor-laf carpiyor desin, kanitla hadi diye cevap verince post sil.
Alkol mü aldın?

abi rica etsem beni banlar mısın? her kaos olduğunda yazıyorlar bende merağıma yenik düşüp geliyorum..................
ban atarsan böyle şeylere gerek kalmayacak................. banlıyım dicem.............
Senin için gelmeyecek demişlerdi…

insanları hiç anlamıyorum. soruyorum şurada adam akıllı efendi gibi takılıp kafa dağıtmak yerine illa bir dalaş, illa bir kavga olsun istenci ile vakit harcamak akıl kârı bir iş mi?
toplasak 10 aktif üye, 3 kişi kendi halinde gerisi sudan sebeplerle hır gır kavga edip duruyor.
@Stockholm Sendromu şu duyarlı postumuda beğenmezsen bu sefer gerçekten giderim...

Ben bile beğenirim bu postu Karga :)

Lena kim ki zatenkdhfjl
Şu konuda bile kaos çıkarmayı nasıl beceriyorsunuz arkdşlr….

Geri