Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beni de yalanını ortaya çıkardığım için 1 saat 22 dakika 16 saniye banlamıştıBeni 6 saatligine banlamisti dini bir konu icerisinde infial yaratmayayim diye. Sizin nasil haberiniz olmadi yav?
Sanirim kur-an ve ayetler ile ilgili ipe sapa gelmez sakalar yapmistim. Ondan olabilir. Yada hadis inkarciligi...Beni de yalanını ortaya çıkardığım için 1 saat 22 dakika 16 saniye banlamıştısenin gibi imanlı adamı nasıl dini konuda banlarlar..
Forumda yaptığın en mantıklı yorumdan dolayı ban yedin demekSanirim kur-an ve ayetler ile ilgili ipe sapa gelmez sakalar yapmistim. Ondan olabilir. Yada hadis inkarciligi...
Ikisinden biriydi ya
Senin için gelmeyecek demişlerdi…abi rica etsem beni banlar mısın? her kaos olduğunda yazıyorlar bende merağıma yenik düşüp geliyorum..................
ban atarsan böyle şeylere gerek kalmayacak................. banlıyım dicem.............
Ben olsam ilk seni banlardım sonra diğer arkadaşını isim vermicem sinirli olan.@HosgeldinHarunAbi bana kıymazsın dimi kavga edersem… fjkls
Bensiz forum laciverti eksik sarı, kumu olmayan deniz, balığı olmayan deniz gibidir…Ben olsam ilk seni banlardım sonra diğer arkadaşını isim vermicem sinirli olan.
Ahura yı da can sıkıntısından banlardım.
Yapraksız ağacı unuttun.Bensiz forum laciverti eksik sarı, kumu olmayan deniz, balığı olmayan deniz gibidir…
sen niye yorumlara smiley atmıyorsun abicim. monaco prensi misin?Ben bile beğenirim bu postu Karga![]()
Değilim.. Adanalı şeytan sakal ben, kumar tanrısı..sen niye yorumlara smiley atmıyorsun abicim. monaco prensi misin?