Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ediyorum, amin ☘️☘️Allah analı babalı büyütsün.
Sağlıklı bir ömür diliyorum miniğe.
Tebrikler.
Teşekkür ederim, amin ☘️☘️Tebrik ederim, gözünüz aydın olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık… Amin cümlemizinki ☘️Hayırlı olsun. Bir kız ve erkek babası olarak, aradaki farkı en net görenlerden biriyim. Kolay olmayacak, elbet tükeneceksiniz, ama evlattır daha güzeli de yokturSağlıkla büyüsün inşallah.
Teşekkür ediyorum, amin ☘️Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün
Bunlar ne güzel dilekler böyle, bahtiyar oldum. Çok teşekkürler, amin cümlemizin ☘️Tebrik ederim ay dualar da okurum ben o beybikuşa 🙏 oğlan anası olarak o kadar kendine haslar ki bağımsız özgür iyi ki oğlum olmuş diyeceğimiz günler gelecek amin çok amin))
Sağlıklı kendine ailesine ülkesine hayırlı olsun…
Eşini çok öpüyorum onun özellikle ilgiye çok ihtiyacı olacak aman kızcağızı sevgisiz bırakma ne derse tabiki hayatım sen bitanesin oğlan anasısın diye gazla 🦋🦋🦋❤️
Hadi yavru kurtla daha da güzelleşsin aileniz maşallah 🧿
Çok teşekkür ediyorum ☘️Tebrikler Allah analı babalı büyütsün sağlıklı güzel bir ömrü olsun inşallah
Çok teşekkürler MuradımTebrik ederim.
Bir kaç seneye halef selef burda… Nicki opsiyonlayalım… Çok teşekkürler ☘️Gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin.
bebeğin nick: HosbuldumHarunAbi
Amin çok teşekkür ediyorum ☘️Allah anali babali saglikli büyütmeyi nasip etsin😻
Bence 3-5 ay sonra anca sevilebilir kıvama gelecek 6 yaş da salarım sokağa…tebrikler hocam, sağlıklı bir ömrü olsun. erkek çocuk olmasa iyiydi, maksimum üç beş ay sevilir.
Her zaman yanındayım, çok teşekkür ediyorum ☘️Tebrik ederim, saglikli huzurlu omurleri olsun sizlerle. 💫
Annecige tam destek lutfen. ^^
Amin inşallah , çok teşekkürler ☘️Allah anali babali buyutsun insallah
Çok teşekkür ediyorum, amin ☘️Allah analı babalı büyütsün ve sağlıklı kalsın. Baba olmak çok güzel bir duygu, tekrar kutluyorum.
Çok teşekkürler Erhan, umarım ☘️☘️Tebrikler Serhat, sağlıkla büyür umarım. Günün güzel haberiydi, güzel anılar biriktirmeniz dileklerimle.
Çok teşekkürler Lefty Hanım, umarım alerjik bir durum olmaz, umarım iyi anlaşırlar şu an en büyük kaygılarımdan biri bu ☘️☘️@HosgeldinHarunAbi Eşini de seni çok tebrik ederim. Sağlıkla ve sıhhatle büyüsün inşallah! Kediciğin ile beraber geniş bir aile oldunuz, mutluluğunuz ve huzurunuz daim olsun.