Hosgeldinharunabi baba oldu

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Allah analı babalı büyütsün.
Sağlıklı bir ömür diliyorum miniğe.
Tebrikler.
Teşekkür ediyorum, amin ☘️☘️

Tebrik ederim, gözünüz aydın olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Teşekkür ederim, amin ☘️☘️

Hayırlı olsun. Bir kız ve erkek babası olarak, aradaki farkı en net görenlerden biriyim. Kolay olmayacak, elbet tükeneceksiniz, ama evlattır daha güzeli de yoktur :) Sağlıkla büyüsün inşallah.
Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık… Amin cümlemizinki ☘️

Tebrik ederim ay dualar da okurum ben o beybikuşa 🙏 oğlan anası olarak o kadar kendine haslar ki bağımsız özgür iyi ki oğlum olmuş diyeceğimiz günler gelecek amin çok amin :)))
Sağlıklı kendine ailesine ülkesine hayırlı olsun…
Eşini çok öpüyorum onun özellikle ilgiye çok ihtiyacı olacak aman kızcağızı sevgisiz bırakma ne derse tabiki hayatım sen bitanesin oğlan anasısın diye gazla 🦋🦋🦋❤️
Hadi yavru kurtla daha da güzelleşsin aileniz maşallah 🧿

tebrikler hocam, sağlıklı bir ömrü olsun. erkek çocuk olmasa iyiydi, maksimum üç beş ay sevilir.

Tebrik ederim, saglikli huzurlu omurleri olsun sizlerle. 💫

Annecige tam destek lutfen. ^^

Allah analı babalı büyütsün ve sağlıklı kalsın. Baba olmak çok güzel bir duygu, tekrar kutluyorum.

@HosgeldinHarunAbi Eşini de seni de çok tebrik ederim. Sağlıkla ve sıhhatle büyüsün inşallah! Kediciğin ile beraber geniş bir aile oldunuz, mutluluğunuz ve huzurunuz daim olsun.

Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün
Teşekkür ediyorum, amin ☘️
Tebrik ederim ay dualar da okurum ben o beybikuşa 🙏 oğlan anası olarak o kadar kendine haslar ki bağımsız özgür iyi ki oğlum olmuş diyeceğimiz günler gelecek amin çok amin :)))
Sağlıklı kendine ailesine ülkesine hayırlı olsun…
Eşini çok öpüyorum onun özellikle ilgiye çok ihtiyacı olacak aman kızcağızı sevgisiz bırakma ne derse tabiki hayatım sen bitanesin oğlan anasısın diye gazla 🦋🦋🦋❤️
Hadi yavru kurtla daha da güzelleşsin aileniz maşallah 🧿
Bunlar ne güzel dilekler böyle, bahtiyar oldum. Çok teşekkürler, amin cümlemizin ☘️

Tebrikler Allah analı babalı büyütsün sağlıklı güzel bir ömrü olsun inşallah
Çok teşekkür ediyorum ☘️

Çok teşekkürler Muradım

Gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin.

bebeğin nick: HosbuldumHarunAbi
Bir kaç seneye halef selef burda… Nicki opsiyonlayalım… Çok teşekkürler ☘️

Allah anali babali saglikli büyütmeyi nasip etsin😻
Amin çok teşekkür ediyorum ☘️

tebrikler hocam, sağlıklı bir ömrü olsun. erkek çocuk olmasa iyiydi, maksimum üç beş ay sevilir.
Bence 3-5 ay sonra anca sevilebilir kıvama gelecek 6 yaş da salarım sokağa…

Tebrik ederim, saglikli huzurlu omurleri olsun sizlerle. 💫

Annecige tam destek lutfen. ^^
Her zaman yanındayım, çok teşekkür ediyorum ☘️

Allah anali babali buyutsun insallah
Amin inşallah , çok teşekkürler ☘️

Allah analı babalı büyütsün ve sağlıklı kalsın. Baba olmak çok güzel bir duygu, tekrar kutluyorum.
Çok teşekkür ediyorum, amin ☘️

Tebrikler Serhat, sağlıkla büyür umarım. Günün güzel haberiydi, güzel anılar biriktirmeniz dileklerimle.
Çok teşekkürler Erhan, umarım ☘️☘️
@HosgeldinHarunAbi Eşini de seni çok tebrik ederim. Sağlıkla ve sıhhatle büyüsün inşallah! Kediciğin ile beraber geniş bir aile oldunuz, mutluluğunuz ve huzurunuz daim olsun.
Çok teşekkürler Lefty Hanım, umarım alerjik bir durum olmaz, umarım iyi anlaşırlar şu an en büyük kaygılarımdan biri bu ☘️☘️

Maşallah

Allah analı babalı büyütsün
Vatana millete hayırlı, bahtı yolu açık şansı bol sağlıklı evlat olsun

Gözünüz aydın, adına çok sevindim kardeşim. Sağlıkla büyür inşallah. Haberim olsaydı keşke, erkenden çiçeğini yollardım. Tebrik ederim tekrardan.

Geri