Hosgeldinharunabi baba oldu

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ahaah başlığa bak neyse heyecandan öyle yazdım işte. Canım arkadaşım dönem dönem konuştuk çocuk konularını çok istiyordu baba olmak ve sonunda oldun. artik seninle futbola gidecek ve türlü türlü etkinlikler yapacak güzel karakterinden güçlü duruşundan örnek alacak bir oğlun var.

Eşini de senide kutluyorum bugün en güzel gününüz sizin hayırlı ve sağlıklı büyüsün inşallah ❣️

bahçeli evi de unutmayalim lütfen, cidden erkek çocukları ev sınırları içerisinde büyüyemez ;d
Allah nazarlardan korusun, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sizlere inşallah..

Ahaah başlığa bak neyse heyecandan öyle yazdım işte. Canım arkadaşım dönem dönem konuştuk çocuk konularını çok istiyordu baba olmak ve sonunda oldun. artik seninle futbola gidecek ve türlü türlü etkinlikler yapacak güzel karakterinden güçlü duruşundan örnek alacak bir oğlun var.

Eşini de senide kutluyorum bugün en güzel gününüz sizin hayırlı ve sağlıklı büyüsün inşallah ❣️
Çok teşekkür ederim, çok garip bir his. Kaotik hissediyorum. Şu an onla ve eşimle yalnız kalmak istiyorum. Galiba eve gidince daha bir farklı duygulara gireceğim ☘️☘️

bahçeli evi de unutmayalim lütfen, cidden erkek çocukları ev sınırları içerisinde büyüyemez ;d
Allah nazarlardan korusun, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sizlere inşallah..
En acilinden ihtiyaç bahçeli ev… Ama galiba öncelikle ses yalıtımı yapmam lazım eve ağlîyor bu…

Amin teşekkür ederim ☘️

Maşallah Allah bağışlasın. Sağlıkla inşallah.
Teşekkür ederim, Amin 🙏

Aayy nasil guzel tarihh 😍
Allah bagislasin, hayirli evlat olsun, mutlulukla sağlıkla büyüsün insallah🥰

Oy minnosum siz iki yengec bi evde ne yapacaksiniz 😬

Yaaa ne güzel, maşallah. Allah bağışlasın, tebrik ediyorum. Sağlıkla büyüsün yavrucuk.: ))

allah analı babalı büyütsün başkan, hayırlı olsun.hayat şimdi yeni başlıyor desem bugün pek anlamazsın.. birkaç sene sonra uykusuz geceler, peşinden koşmalar başlayınca rk boş konuşmamış dersin. sağlıkla, huzurla, bahtı açık büyüsün inşallah.. ilk baba dedirtme teknikleri için DM açık..

Aayy nasil guzel tarihh 😍
Allah bagislasin, hayirli evlat olsun, mutlulukla sağlıkla büyüsün insallah🥰

Oy minnosum siz iki yengec bi evde ne yapacaksiniz 😬
Di mi? Sabah senin doğum günü konundaki övgülerim biraz sana biraz onaydı. Anası düşünsün artık iki yengeci … Amin çok teşekkürler abla ☘️

Yaaa ne güzel, maşallah. Allah bağışlasın, tebrik ediyorum. Sağlıkla büyüsün yavrucuk.: ))
Çok teşekkürler, amin ☘️☘️ Bakalım kedi ile anlaşabilecek mi ve umarım alerjisi yoktur kediye 🥺

allah analı babalı büyütsün. maşallah.
Amin teşekkürler ☘️

allah analı babalı büyütsün başkan, hayırlı olsun.hayat şimdi yeni başlıyor desem bugün pek anlamazsın.. birkaç sene sonra uykusuz geceler, peşinden koşmalar başlayınca rk boş konuşmamış dersin. sağlıkla, huzurla, bahtı açık büyüsün inşallah.. ilk baba dedirtme teknikleri için DM açık..
Abi erkek çocuk … Her şey olabilir … İnanırım… Sıkıyosa önce baba demesin… Amin, cümlemizinki ☘️☘️

Teşekkür ederim iba ☘️

Ekli dosyayı görüntüle 136296

erkek bebek duyunca aklıma gelen fotoğraflardan birisi...
çokça sabır diliyorum eşine ve sana 😂😄
Trendyol - Siparişlerim - Dolap Kilidi- Sepete Ekle

Tebrikler Sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah.
Çok teşekkürler, amin ☘️☘️

Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün..
Çok teşekkür ederim, Amin ☘️☘️

Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inş.

HoşgeldinHarunÇocuk mu yoksa?
Onurcan gibi 12 yaşında başlatıyorum forumlara… Amin teşekkür ediyoruz ☘️☘️

Allah analı babalı büyütsün..
Amin çok teşekkür ederim ☘️

Allah analı babalı büyütsün
Amin çok teşekkür ederim ☘️☘️

Evlat sevgisi, dünyanın en güzel duygusu.Hayırlı olsun.Sağlıklı bir ömrü olsun.Son olarak uykusuz geceler için geçmiş olsun;d

Hayırlı olsun. Bir kız ve erkek babası olarak, aradaki farkı en net görenlerden biriyim. Kolay olmayacak, elbet tükeneceksiniz, ama evlattır daha güzeli de yoktur :) Sağlıkla büyüsün inşallah.

Geri