Sözlük Hoşa giden etkileyici iltifat cümleleri

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kadin olsam ve bir erkekten böyle sözler işitsem, o erkeği hadım ederim. Çoğalmasın.
Ya öyle demeseydin keşke.. sonuçta romantizm anlayış ve yasayis şekli herkesin farklı olabilir. Bu sözlerden etkilenecek ve mutlu olacak kadın da çok var..

Ya öyle demeseydin keşke.. sonuçta romantizm anlayış ve yasayis şekli herkesin farklı olabilir. Bu sözlerden etkilenecek ve mutlu olacak kadın da çok var..
Mübalağa ediyorum ya. Kimseyi hadım etmek gibi bir niyetim yok tabii :D
Gene de birçok kadın bu sözlerden etkilenmekten ziyade uzaklaşır sanki.

Mübalağa ediyorum ya. Kimseyi hadım etmek gibi bir niyetim yok tabii :D
Gene de birçok kadın bu sözlerden etkilenmekten ziyade uzaklaşır sanki.

Ne kadınlar var bir bilsen... sjdjd insan olarak genelde coook değer gorup üzerine çok düşülünce kaçma egilimde oluyoruz nedense. Kadın diye sınırlandırmamak lazım. O kişi kiymetsizlesiyor ve yeni daha "zor" ilişkiler peşine düşüyoruz sanki. Bilemiyorum.. insan ilişkileri çok karışık.. sjxnd

Saçların çok güzel. Sarının hangi tonu bu renk

Ne kadınlar var bir bilsen... sjdjd insan olarak genelde coook değer gorup üzerine çok düşülünce kaçma egilimde oluyoruz nedense. Kadın diye sınırlandırmamak lazım. O kişi kiymetsizlesiyor ve yeni daha "zor" ilişkiler peşine düşüyoruz sanki. Bilemiyorum.. insan ilişkileri çok karışık.. sjxnd
Sana kesinlikle katılıyorum. İlişkilerde tuhaf bir denge var, o dengeyi sağlamak lazım. Tabii bu da kolay değil.
Bu arada sende de zor ilişkilerin peşine dusme eğilimi olduğunu hissediyorum.

Ben sozlerden pek etkilenmiyorum ama davranislarla goruyorsam deger verdigini, o daha derin etki birakiyor.

Mesela ac oldugumu farkedince, yemek hazirlamasi veya siparis etmesi,
yorgunsam yapilacaklara yardim etmesi,
bir seye sinirlendiysem, olaya sakin nasil yaklasabilirimi bana gostermesi,
bir seyi bilmiyorsam, onu gerekirse ogrenip, bana anlatmasi vs. + puanlari hanesine fiti fiti dolduruveriyor boyle olunca :p

Sana kesinlikle katılıyorum. İlişkilerde tuhaf bir denge var, o dengeyi sağlamak lazım. Tabii bu da kolay değil.
Bu arada sende de zor ilişkilerin peşine dusme eğilimi olduğunu hissediyorum.

Kesinlikle o dengeyi kurabilmek zor, yakalamak çok önemli.
Oo severiz.. djdjd zor ilişkiye çekilirim ama peşine dusmem, cabalamam için karsiliklilik önemli. Bir de belli yaştan sonra insan değer verip değer görmek istiyor, rutin istiyor, sevgi-saygi istiyor. Kimsenin egosuyla ugrasamam.

iltifat falan boşverin parasi varmi parasi
kolesi olurum ki ehehe

20161207_213109.png

benim telif hakkı kendime ait olan orjinal sözlerim var buraya yazıp basitleştiremem

ne demiş nazım hikmet,

en güzel deniz:
henüz gidilmemiş olanıdır.
en güzel çocuk:
henüz büyümedi.
en güzel günlerimiz:
henüz yaşamadıklarımız.
ve sana söylemek istediğim en güzel söz:
henüz söylememiş olduğum sözdür...

ne demiş nazım hikmet,

en güzel deniz:
henüz gidilmemiş olanıdır.
en güzel çocuk:
henüz büyümedi.
en güzel günlerimiz:
henüz yaşamadıklarımız.
ve sana söylemek istediğim en güzel söz:
henüz söylememiş olduğum sözdür...
‘rüzgar doğuya esiyor’ dediğin zaman ‘evet, doğuya esiyor’ derim: çünkü düşüncelerimin rüzgarda değil, deniz üzerinde dolaştığını bilesin istemem. denizlerde gezen düşüncelerimi anlayamazsın, zaten anlamanı da istemem. bırak denizimle baş başa kalayım.

Gözlerine bakınca her şeyi unutuyorum demişti.. sonra herkes gibi oldu o da beni de unuttu..

Geri