Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
HoşbuLdum Teşekkür ederim.Hoş geldiniz.
Hoş BuLdum Bari. Teşekkürler.Hoşgeldiniz bari
Hoş BuLdum Teşekkürler.Hoş geldiniz.
Sorun deqil kardeşim Kedi yetişemediği ciğere murdar dermiş (: seninde 2010lara qidesin varmış yıl olmuş 2025 geri kalma... Hoşbuldum bu arada teşekkür ederim.yazım şeklinden dolayı yahya abiyi linçlemeyi bırakır mısınız 2010 yılına dönmeye ihtiyacım var.................................. f0Ruwa h0SqeLdIn yHyA aBiĞ
![]()
(: qectim qectim dışardayım.mobile de geçmemiş zaten....
eyvah, çok da bir şey değişmediSorun deqil kardeşim Kedi yetişemediği ciğere murdar dermiş (: seninde 2010lara qidesin varmış yıl olmuş 2025 geri kalma... Hoşbuldum bu arada teşekkür ederim.
(: qectim qectim dışardayım.
mundar*Sorun deqil kardeşim Kedi yetişemediği ciğere murdar dermiş (: seninde 2010lara qidesin varmış yıl olmuş 2025 geri kalma... Hoşbuldum bu arada teşekkür ederim.
(: qectim qectim dışardayım.
(: ne bekliyordun ki sadece büyüklü küçüklü yazım olmuyor okadar (:eyvah, çok da bir şey değişmedi( teşekkürler...
Eywallah kardeşim hoşbuldum sağolasın.mundar*
vallahi sona doğru çok güzel ilerledin abi teprik ederim… hoş geldin…
Hoş buldum teşekkür ederim.Hoş geldiniz @Yahya Bey
belki q kullanmazsınız demiştim ama siz de haklısınız yahya bey...(: ne bekliyordun ki sadece büyüklü küçüklü yazım olmuyor okadar (:
Eywallah kardeşim hoşbuldum sağolasın.
Hımm anlaşıldı sizinde q lere takıntınız var neyse size cvp verirken q kullanmadan cevap veririm (:belki q kullanmazsınız demiştim ama siz de haklısınız yahya bey...
benim çok şeye takıntım var aslında... ama başlangıç için bu da beni mutlu eder, sağ olunHımm anlaşıldı sizinde q lere takıntınız var neyse size cvp verirken q kullanmadan cevap veririm (:
o ne demek öyle ya......Bi salmadınız yaa adamı hgjhjhjvjhjb
Peki bakalım daha fazlası olmaz umarımbenim çok şeye takıntım var aslında... ama başlangıç için bu da beni mutlu eder, sağ olun)
Sana demedim yavrum genelo ne demek öyle ya......
Hoş buldum teşekkür ederim.Koyu dincilerin altin varakli baby shower contenti zannettim basligi gorunce bagislayin.
Hosgeldin