hsjdjdkd
Altın Üye
-
-
-
-
-
Yeni üyeye merhaba diyelim mi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
YaHya(: Pek Hoş KarşıLanmasam da, Yinede Hoş buLdum SizLeri Teşekkür Ederim. ( Bey Lafını Rafa kaLdırsak)
Yooo Beni almadımerhaba, hoş geldiniz....
Neden hepimizi takibe aldınız acaba forumda...
sen kaçırmışsın bazı şeyleri, hepimizi takipten çıktı.....merhaba, hoş geldiniz....
HoşbuLdum TeşekkürLer. Yormayınız beni AçıkLama Bana SesLendiğiniz Konuda var.merhaba, hoş geldiniz....
Mahlassan bak söyle böyle tanışmak istemem ok?HoşbuLdum TeşekkürLer. Yormayınız beni AçıkLama Bana SesLendiğiniz Konuda var.
Geç geldim foruma bugün kaçırmışım....sen kaçırmışsın bazı şeyleri, hepimizi takipten çıktı.....
Bilgilendirme için teşekkürler...HoşbuLdum TeşekkürLer. Yormayınız beni AçıkLama Bana SesLendiğiniz Konuda var.
Merhaba Beni Merak edipte Yahya Kim diye Sayfa DoLusu Msj yazanLar Çok Merak iyi deqiLdir. FazLa Kendinizi YüceLtip Beni eLeştirmeyi Kesin Dediğiniz qibi ben Kimim ki Kendince rahatsız oLan kişiLeri takip edeyim.? Benim maksadım Forumun teması iLqimi çektiği için aLanları yani beğeni, takip, konu açma qibi oLayLarın nasıL haL aLdığını qörmek hatta iLqiLi kişiLere dm de attım bana aLan açarmısınız diye ŞiirLerimi makaLeLerimi paylaşmak için. Yani Kısacası işin Sonu Merak etmeyin Yahya Kim diyenLer SizLeri takipten Çıktım Herkesi daha Doğrusu üzqünüm Deneme amaçLı KuLLandıqım için. (:
HoşbuLdum Teşekkür Ederim.Beni neden takibe almadınız acaba….cvp için tşlr şimdiden.
Hoş geldiniz….
ÖnemLi değiL Rica Ederim.Geç geldim foruma bugün kaçırmışım....
Bilgilendirme için teşekkürler...
Neler kurmuştum kafaya ya of bu muydu yani....okuyun, bilgilenin, dellendirmeyin yahya bey'i....
birer deneme tahtasıydık sadece....Neler kurmuştum kafaya ya of bu muydu yani....
(: Tamam.Mahlassan bak söyle böyle tanışmak istemem ok?
EstafuruLLah... O anki qerqinLiğin azizLiğine qeLdi keLimeLerim. Yoksa Sözüm MecListen Dışarı Kırmak iStemem. YanLışım oLduysa Herbirinizden Özür DiLerim.birer deneme tahtasıydık sadece....
Yaniii?(: Tamam.