Yahya
Üye
- Web sitesi
- www.eniyisozler.net
Yanisi nedir ne Duymak iStiyorsun (:Yaniii?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yanisi nedir ne Duymak iStiyorsun (:Yaniii?
Şiir okuyarak geldin de karşılamadık mı -.-Yazıklar olsun beni hiç böle karşılamadınız ….![]()
Anaa nerden biliyon ya benide takibe aldiginiiimerhaba, hoş geldiniz....
Neden hepimizi takibe aldınız acaba forumda...
Laaa ne şiirler yazdım size nankörler hııhhhŞiir okuyarak geldin de karşılamadık mı -.-
HoşbuLdum Teşekkür Ederim.Anaa nerden biliyon ya benide takibe aldiginiii
Hg yahyaaaaa
Dur bi adami dinliyelim@Yahya beni niye takibe almadın benim kafam kel mi ? Küstüm qqq
Sen YoruLma ben SavunabiLirim Kendimi Zahmete qirme (:Yahya yuh ama ya bu kadar kişiye karşı savunamam ben giDİorum
Kimseyi aLmadım Takibe Merak etme Takip Listem boş (:@Yahya beni niye takibe almadın benim kafam kel mi ? Küstüm qqq
İki gündür forum çalkalanıyor be takip butonunu aşındırmışsın ;qqqSen YoruLma ben SavunabiLirim Kendimi Zahmete qirme (:
Kimseyi aLmadım Takibe Merak etme Takip Listem boş (:
Tamam Patron Sensin...Yanlız hayati bir Bilgi vereyim sana @Yahya postlarıma kahkaha değilde ehehe atanı banlıyırlar
Ben buranın sahibiyim mütevazı olmak userlerimle daha samimi bağ kurmak adına altın üye rankı kullanıyorum kimseye deme aramızda …
İki gündür forum çalkalanıyor be takip butonunu aşındırmışsın ;qqq
İyi bakalım bol şansTamam Patron Sensin...
Ben Denemek için eL attım Herşey FarkLı YoL aLmış Suç benim deqiL. FarkLı Düşünenin (:
Hoş buldum tesekkür ederim.Hoş geldiniz.
Beni almamışmerhaba, hoş geldiniz....
Neden hepimizi takibe aldınız acaba forumda...
HoşbuLdum Teşekkür ederim.Hoş geldiniz.