Hoş geldin Maraton16

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
hoş geldiniz.
herkes bir soru soruyor, benim sorum belli ama neyse... okudukça öğreneceğiz ^10

Teşekür ediyorum, hoşbulduk

Hahahha baya hemşeriymişiz

Teşekkür ediyorum, hoşbuldum ipucu var mı soru hakkında?
Kirmizi renkli kullanıcılardan uzak dur bence... Bir de Melis e dikkat et kendisi TDK da çalışıyor çok sinirli.... Bir de mahlas var ona selam bile verme...
Hemşeri tavsiyesi...

okumuş insanların yazim yanlislari bana daha saçma geliyor ondan :p
hepiniz okumuş insanlarsınız..... ama haklısın, bana da saçma geliyor. hepsi ssjböbj neyse öpüyorum sizi hanımefendi, okumuş bir arkadaşınızı getirdiğiniz için çok teşekkürler:33

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Kirmizi renkli kullanıcılardan uzak dur bence... Bir de Melis e dikkat et kendisi TDK da çalışıyor çok sinirli.... Bir de mahlas var ona selam bile verme...
Hemşeri tavsiyesi...
Melis Hanım imla kurallarına dikkat ediyor olabilir ama ben yazıklarını anlamıyorum. Çok imalı cümleler kullanıyor.

hepiniz okumuş insanlarsınız..... ama haklısın, bana da saçma geliyor. hepsi ssjböbj neyse öpüyorum sizi hanımefendi, okumuş bir arkadaşınızı getirdiğiniz için çok teşekkürler:33
Yoo ben okumadim alaylıyim ahahahah rica ederim efendim Sjsjs

Melis Hanım imla kurallarına dikkat ediyor olabilir ama ben yazıklarını anlamıyorum. Çok imalı cümleler kullanıyor.
Abi işte anlarsan daha kötü...
He de geç sen hep. shsjsksks

Bende okudum... Ama san a cevap yazınca imla kurallarını üst alt edesim geliyor...

Geri