Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok ben Adiyamanliyim...Siz de mi yoksa
Teşekür ediyorum, hoşbuldukHoşgeldiniz
Hahahha baya hemşeriymişizYok ben Adiyamanliyim...
Teşekkür ediyorum, hoşbuldum ipucu var mı soru hakkında?hoş geldiniz.
herkes bir soru soruyor, benim sorum belli ama neyse... okudukça öğreneceğiz![]()
şimdilik fena gitmiyorsunuz... soru ekleri doğru gidiyor en azından :dTeşekür ediyorum, hoşbulduk
Hahahha baya hemşeriymişiz
Teşekkür ediyorum, hoşbuldum ipucu var mı soru hakkında?
Adam mühendis melis hanimcim lütfen sjsjsjşimdilik fena gitmiyorsunuz... soru ekleri doğru gidiyor en azından :d
mühendis olması neyi değiştirir serçe hanımcığım, her şey olabilir böjbjbjb dur bakalım...Adam mühendis melis hanimcim lütfen sjsjsj
Bu ülkede kimsenin diplomasına kefil olamayız…Adam mühendis melis hanimcim lütfen sjsjsj
okumuş insanların yazim yanlislari bana daha saçma geliyor ondan :pmühendis olması neyi değiştirir serçe hanımcığım, her şey olabilir böjbjbjb dur bakalım...
Kirmizi renkli kullanıcılardan uzak dur bence... Bir de Melis e dikkat et kendisi TDK da çalışıyor çok sinirli.... Bir de mahlas var ona selam bile verme...Teşekür ediyorum, hoşbulduk
Hahahha baya hemşeriymişiz
Teşekkür ediyorum, hoşbuldum ipucu var mı soru hakkında?
Teşekkür ediyorum, hoşbuldum . Saygılar Harun abi sen yetkili birine benziyorsunHoşgeldiniz
hepiniz okumuş insanlarsınız..... ama haklısın, bana da saçma geliyor. hepsi ssjböbj neyse öpüyorum sizi hanımefendi, okumuş bir arkadaşınızı getirdiğiniz için çok teşekkürler:33okumuş insanların yazim yanlislari bana daha saçma geliyor ondan :p
Melis Hanım imla kurallarına dikkat ediyor olabilir ama ben yazıklarını anlamıyorum. Çok imalı cümleler kullanıyor.Kirmizi renkli kullanıcılardan uzak dur bence... Bir de Melis e dikkat et kendisi TDK da çalışıyor çok sinirli.... Bir de mahlas var ona selam bile verme...
Hemşeri tavsiyesi...
Yoo ben okumadim alaylıyim ahahahah rica ederim efendim Sjsjshepiniz okumuş insanlarsınız..... ama haklısın, bana da saçma geliyor. hepsi ssjböbj neyse öpüyorum sizi hanımefendi, okumuş bir arkadaşınızı getirdiğiniz için çok teşekkürler:33
Teşekkür ediyorum, Hoşbuldumhoş geldiniz
Abi işte anlarsan daha kötü...Melis Hanım imla kurallarına dikkat ediyor olabilir ama ben yazıklarını anlamıyorum. Çok imalı cümleler kullanıyor.
Bende okudum... Ama san a cevap yazınca imla kurallarını üst alt edesim geliyor...hepiniz okumuş insanlarsınız..... ama haklısın, bana da saçma geliyor. hepsi ssjböbj neyse öpüyorum sizi hanımefendi, okumuş bir arkadaşınızı getirdiğiniz için çok teşekkürler:33
neyimi anlamadınız efendim, hemen açıklayayım size...Melis Hanım imla kurallarına dikkat ediyor olabilir ama ben yazıklarını anlamıyorum. Çok imalı cümleler kullanıyor.
yok yok çok teşekkür ederim. Şu an inanın aydınlanma geldi.neyimi anlamadınız efendim, hemen açıklayayım size...