-
-
-
-
-
Hollanda'daki Eritreli Afrikalı sığınmacılar, Hollanda'nın Lahey kentini yakıyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abi şu an AB için sert önlemler = Türkiye'ye göndermek. Herifi Eritre'ye gönderseler basıp oradan bir şekilde geri gelecek. Halbuki Türkiye'ye göndermek maddi olarak şu an alınabilecek hemen her önlemden daha uyguna geliyordur.ülkende iyi kötü yaşarken ülkene gelen sığınmacılar tarafından ülken yangın yeri oluyor, düşün.
hangi ülke tarafından kime yapılırsa yapılsın, ben bu tarz eylemlerde sert önlemler alınması taraftarıyım. geldiğin yerde o ülke insanının huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok, tuttuğunu at içeriye, tutamadığını vur geç.
Dediğin tutarlı olabilir ama bu adamlar iş gücü ihtiyacını karşılıyor. Avrupalılar da boşuna almıyor yani. Yapılabilecek en alt kategori işlerde sığınmacılardan iyisini bulamazlar. Bir çıkar ilişkisi. Arada bir çıkan bu tür olayları da bir şekilde kapatıyorlar. Ha keza bizde de durum aynı. Açıkçası bizde de ücretler/maliyetler yükselirse yeni bir göç için kapıyı tekrar açabilir bizimkiler. Özellikle inşaat sektörü için. Rekabet ne kadar tabana yayılırsa ücretler de o aranda azalır.ülkende iyi kötü yaşarken ülkene gelen sığınmacılar tarafından ülken yangın yeri oluyor, düşün.
hangi ülke tarafından kime yapılırsa yapılsın, ben bu tarz eylemlerde sert önlemler alınması taraftarıyım. geldiğin yerde o ülke insanının huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok, tuttuğunu at içeriye, tutamadığını vur geç.
Eritrelileri bilmiyorum ama Suriyeliler için geri dönüş programı var AB’nin. İşine yaramayanı Tr’ye postalayabiliyor. Kaldı ki wilders gibi bir ırkçının (eğer ekonomik sebebi yoksa) neden bunları postalamadığını gerçekten merak ediyorum.No Pasarani duyan da, bunlarin hepsinin isinde gücünde oldugunu sanar.
Bunlar bilhassa, ilticanin verdigi özgürlük kapsaminda, geldikleri ülkenin siyasi adimlarini ilerletmek istiyorlar.Siginmaci doktrininde bu paragraf belirtilir.Dünyanin her yerinde gecerlidir.Devletin isine gelen ve siyasi ayagi belli olanlar serbest bu konumda.
Yaklasik 6 milyon insan burada issizlik maasi aliyor bunlarin 4 milyonu da siginmacilar.
Adam calismaya gelmiyor..cogu en azindan.
Bazi ülkelerden iltica eden insanlarin dokunulmazliklari var.Eritrelileri bilmiyorum ama Suriyeliler için geri dönüş programı var AB’nin. İşine yaramayanı Tr’ye postalayabiliyor. Kaldı ki wilders gibi bir ırkçının (eğer ekonomik sebebi yoksa) neden bunları postalamadığını gerçekten merak ediyorum.
dediklerin doğru da sırf bunu iş gücü ihtiyacını karşılıyorlar, çıkar ilişkisi demek doğru olmaz. ülkesinin sınırlarını açmayan, kaçak geçişe izin vermeyen, ülkedekileri göndereceğiz diyen avrupa ülkeleri de var. eee istemedikleri halde akın akın yine geliyorlar. bizim gibi buna izin verenler bir kenara mücadele etmeye çalışan ülkeleri de aşıyor bu durum. ülkemiz için iş gücü ihtiyacı sözü de bu işin kamuflesi.Dediğin tutarlı olabilir ama bu adamlar iş gücü ihtiyacını karşılıyor. Avrupalılar da boşuna almıyor yani. Yapılabilecek en alt kategori işlerde sığınmacılardan iyisini bulamazlar. Bir çıkar ilişkisi. Arada bir çıkan bu tür olayları da bir şekilde kapatıyorlar. Ha keza bizde de durum aynı. Açıkçası bizde de ücretler/maliyetler yükselirse yeni bir göç için kapıyı tekrar açabilir bizimkiler. Özellikle inşaat sektörü için. Rekabet ne kadar tabana yayılırsa ücretler de o aranda azalır.