Hollanda’da Kuran yırtıldı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kuran yırtma sebebi (faşist ve ayrılıkçı bir kitap olarak görüyorum.)resmen ateşle oynuyorlar aşırı radikal inançlıları şiddete teşvik etmeye zorluyorlar.
Dinleri eleştire bilir tartışabilirsin lakin böyle davranışların kimseye faydası olmaZ.

Bu olaylar asla tesafüf olamaz, seçim kazanmak için uygulanan yöntemlerden bir tanesi ama bu da tutmayacak.

''de koran heeft hier niets te zoeken'' hahaha. sanki bijbel groningen'den indirildi :d

boylelerinden mahkemeden para koparmak mumkun :d hatta topluca bunu yapabilme imkani var. madem vrijheid van meningsuiting diyo, ben de onun yaptigi hareketlerinden dolayi, hollanda anayasasinin 1, 3, 6 ve 7. yasayi cignedigi icin sikayetci olayim

Durup dururken birden bu tür eylemler nereden çıkıyor?

Sürrü dar düşünüyor bana göre adamlar erdoğanın gitmemesini istiyorlar böyle olaylarla kararsız ve memnuniyetsiz seçmeni ona yöneltecekler D:

Melnur secim icin dersen,Tayyibin her dünya olayinda eli var mantigi gelisir.
Öyleyse her halukarda secimi kazanir.
Secimi kazanirsa,Isvec ya da Hollanda nin ne gibi yararina olur?
Biraz ufkulu düsünelim.

hollandada yaşayan türkler ayaklansa ya her şeye biz mi ayaklanıcaz........

büyütmeye gerek olmayan saçma hareketler. çok üzülen varsa hollanda'ya gidip gösteri yapabilir.

hollanda türk federasyonu'na kendilerini yalnız hissetmesinler diye mail attım. böyle böyle ilişki kuracağız.

Bu provakasyonlar Hollanda ve İsveç devle tarafından yapılmıyor, herkesin para karşılığı kullanabileceği faşistler tarafından yapılıyor. Tabiiki bunu yaptıranlar o ülkelerin kanunlarını da iyi biliyor. Bu tiplere ver bin € istediğini yaptırırsın, zaten beyin yok.
Soruyorum, nereden çıktı birden bu tür pravokasyonlar durup dururken? Ve kimin işine yarıyor?

Kutsal kitap yeni mi indirildi?
Türkiye İslamiyet'i şimdi mi kabul etti?
Seçim tarihinden sonra bunların yaşanması ve tabi ki uzun adamın "bizim dinimize bunu yapamazlar, bak amcası geldi onlara kızacak" diye kahraman gösterilme senaryoları..
Yapılan eylem etik ilkelerine göre elbette yanlış ama bilirsiniz ki ahlak da topluma göre değişen bir kavram.
Siz burada kendi ahlak ilkelerinizle yırtınabilirsiniz ama adamların umrunda olmaz.
Çünkü niyet ortada.

Niyet belli. Bizi hiçbir ülke sevmiyor. Tek amaçları savaş çıkarmak. Bunların Allah'ı yok:(

Yine mi türk konsolosluğu önünde yapılmış ?

Geri