Eline sağlık çok teşekkürler:cici:
Rica ederim ne demek .d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eline sağlık çok teşekkürler:cici:
-![]()
![]()
Bunları kullanabilir miyim :k1:
Ben ne kullancam
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İçinde senin el emeğin olan bir avatarı kullanmak beni daha mutlu edebilirdi.Sen pek daralmıyosun aslında bu konuda gayet yaratıcısın.d
İçinde senin el emeğin olan bir avatarı kullanmak beni daha mutlu edebilirdi.
Bak şimdi duygulandırdın beni.d
Ps kurulu değil geçen kurmayı denedim olmadı bilgisayarım sıkıntılı galiba yapardım yoksa
Senin duygusal biri olduğunu biliyorum tabi ve bu mesajın asıl amacı senin iyi kalpliliğini ortaya çıkarıp benim için birşeyler yapabilirmisin onu ögrenmekti.
Amacıma ulaşamadım ama en azından denemiş oldum , ilgin ve alakan için ayrıca teşekkür ederim.
Yapabilirdim psyi kurabilseydim amacıma ulaşamadım deme.
Ben teşekkür ederim ne kadar kibarsın öyle
Senin duygusal biri olduğunu biliyorum tabi ve bu mesajın asıl amacı senin iyi kalpliliğini ortaya çıkarıp benim için birşeyler yapabilirmisin onu ögrenmekti.
Amacıma ulaşamadım ama en azından denemiş oldum , ilgin ve alakan için ayrıca teşekkür ederim.
ortalık kızışa bilir ama ne olursa olsun öyle güzel yazmışsın ki bildiklerimi dememek beni rahatsız ederdi daha iki üç gün evel bende avatar talebinde bulundum pm yoluyla ertesi gün yapıp geri gönderdi umarım beğenirsin diye ekleyerek..
bu bilgisayar bir kaç günde bir yer değiştirilip tekrardanmı kurulup duruyo Lothlorien işin içinde iş var nereye çekersen oraya gidecek şekilde .. Ben çok garipsedim şuan şu sana yapılan olayı şaşkınlık içindeyim hatta.. His bile değişmişse bu denli vay halimize..
Kibarca neden yapamayacağını söylemiş, istek yerine gelmeyince değişmiş mi oluyor
Benide yiyin xjskkzidid.