His | Ps Çalışmaları

Konu sahibi son olarak 2426 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok uğraşıyorsunuz, böyle müthiş güzellikler varken çok yanlış yerlere bakıyorsunuz.

s-41e699b5e3ff669928069ad1cc3f1867bc848ffe.webp

r69MMm.png
-
d8b33D.png

Bunları kullanabilir miyim :k1:​

İçinde senin el emeğin olan bir avatarı kullanmak beni daha mutlu edebilirdi.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bak şimdi duygulandırdın beni.d
Ps kurulu değil geçen kurmayı denedim olmadı bilgisayarım sıkıntılı galiba yapardım yoksa

Bak şimdi duygulandırdın beni.d
Ps kurulu değil geçen kurmayı denedim olmadı bilgisayarım sıkıntılı galiba yapardım yoksa

Senin duygusal biri olduğunu biliyorum tabi ve bu mesajın asıl amacı senin iyi kalpliliğini ortaya çıkarıp benim için birşeyler yapabilirmisin onu ögrenmekti.

Amacıma ulaşamadım ama en azından denemiş oldum , ilgin ve alakan için ayrıca teşekkür ederim.

Senin duygusal biri olduğunu biliyorum tabi ve bu mesajın asıl amacı senin iyi kalpliliğini ortaya çıkarıp benim için birşeyler yapabilirmisin onu ögrenmekti.

Amacıma ulaşamadım ama en azından denemiş oldum , ilgin ve alakan için ayrıca teşekkür ederim.

Yapabilirdim psyi kurabilseydim amacıma ulaşamadım deme.
Ben teşekkür ederim ne kadar kibarsın öyle

Yapabilirdim psyi kurabilseydim amacıma ulaşamadım deme.
Ben teşekkür ederim ne kadar kibarsın öyle

Ne diyim peki , varmı bi önerin ne demem gerekiyor bu durumda
Kibarlık siz bayanlara mahsus , güzel baktığın için güzel görüyorsun hepsi bu.
Rica ederim.

ortalık kızışa bilir ama ne olursa olsun öyle güzel yazmışsın ki bildiklerimi dememek beni rahatsız ederdi daha iki üç gün evel bende avatar talebinde bulundum pm yoluyla ertesi gün yapıp geri gönderdi umarım beğenirsin diye ekleyerek..
bu bilgisayar bir kaç günde bir yer değiştirilip tekrardanmı kurulup duruyo Lothlorien işin içinde iş var nereye çekersen oraya gidecek şekilde .. Ben çok garipsedim şuan şu sana yapılan olayı şaşkınlık içindeyim hatta.. His bile değişmişse bu denli vay halimize..

Kibarca neden yapamayacağını söylemiş, istek yerine gelmeyince değişmiş mi oluyor

ortalık kızışa bilir ama ne olursa olsun öyle güzel yazmışsın ki bildiklerimi dememek beni rahatsız ederdi daha iki üç gün evel bende avatar talebinde bulundum pm yoluyla ertesi gün yapıp geri gönderdi umarım beğenirsin diye ekleyerek..
bu bilgisayar bir kaç günde bir yer değiştirilip tekrardanmı kurulup duruyo Lothlorien işin içinde iş var nereye çekersen oraya gidecek şekilde .. Ben çok garipsedim şuan şu sana yapılan olayı şaşkınlık içindeyim hatta.. His bile değişmişse bu denli vay halimize..

Öyle ise eğer ortada bir adam kayırma ve kişiye göre muamele söz konusu ama bu vasıflar His hanımın sahip olduğu vasıflar katagorisine girmiyor zannımca en azından ben öyle düşünüyorum , biz kendisini iyi huylu güzel kalpli ve mütevazı kişiliği ile bilip tanıyoruz.

Ama bu mesajiniz His hanım için cevap hakkı doğuruyor , söz sizde hamfendi His

Aliyle Aziz yer mi değiştirdi ne oluyo asdfhkj :d

Uğraşmayın melekimle,dağıtırım burayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri