Hintlilerin savaşırken inek inek diye bağırması

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
bizim müslümanlar allah veya allahu akbar diye bağırıyorlar savaşırken, hintliler de inek inek diye bağırıyor mu acaba ? düşünsene lan çok komik.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
ya olm yapmayın bak çarpılıcaz.

Sizin konularınızı nasıl yorumlayalım inanın bilemiyorum.Ciddi bir yorum yazdıktan sonra "ironi yapıyorum" gibi dolaylı bir mesaj yazıp,karşıt görüşte olan kişinin sizi ciddiye alıp mesaj yazmasını manasız bir hale getiriyorsunuz.Teoloji hakkında az biraz araştırma yapan,en azından beynini biraz yorma çabası gösteren kişi "İnek"in Budizm'de bir tanrı olarak görülmediğini,sadece kutsal varlıklar olarak addedildiğinden ötürü saygı gösterildiğini bilir.

İnanmazsanız inanmayın buna kimse sizi zorlayacak değil,bu sizin kendi tercihiniz bize de saygı duymak düşer.Ama bir dinin yaratıcısı olarak kabul edilen Tanrı'yı küçümseyen ifadeler ile sürekli bir şeyler ile kıyaslamak ne derece doğru?

Bence küçümseyici kelimelerinizi haznenize hapsedip,ateizmin o engin ırmaklarından içtiğiniz kutsal suyun hatrına,bilgi/birikiminizden faydalanabileceğimiz konular açmanızı tavsiye ederim.

iyide ben ateist değilim bruh
küçümseyici kelime? anlıyorum hocam

Nebilim öyle sizli bizli çoğul ekli cümleler kurunca insan ister istemez üzerine alınıyor Neyse FarkLi bir konuda GeN'e rastlasirsak fikir alis verisi yaparız

konuyu ilgiyle takip ediyorum bakalım nenler çıkacak.

Nebilim öyle sizli bizli çoğul ekli cümleler kurunca insan ister istemez üzerine alınıyor Neyse FarkLi bir konuda GeN'e rastlasirsak fikir alis verisi yaparız

Her konuda fikir alışverişi yapılabilir buna memnun olurum.Zira bilmediğimiz konuları birbirimizin farklı bakış açısı ile öğrenmiş ve sorgulamış oluyoruz.Ama bunu yaparken,bütün doğruları kendi yargısından öteye koyamayan,karşısındakinin söylemlerini ve kutsallarını hiçe sayan kişiler,tartışma/münazara ve bilginin mahiyeti hakkında bir tecessüs göstermelidir.Mütecessis bir ruh doğruya en yakın ruhtur.

karşısındaki kişinin kutsallığını ve söylemlerini hiçe sayan kim harbi çıksın ortaya GeN'e birilerini hedef göstererek yorum yapıyor arkadaş

Ahahah bu ruh muhabbeti ile alakalı arkadaşla aramızda geçen bir diyalog vardı.

esekherif.png

Hinduizm inek mi?

@Ocean, insanları 5 katlı 10 katlı apartmanlara hapsederlerse böyle olur .Yüzde 2'lik kesim kendilerine 1 katlı yeşillik yerde ev yaptırıyor . Yakında yüzde 2'lik kesim de kalmayacak. Yapay geliyor . Hayvan pazarları hala kapalı

@Ocean, insanları 5 katlı 10 katlı apartmanlara hapsederlerse böyle olur .Yüzde 2'lik kesim kendilerine 1 katlı yeşillik yerde ev yaptırıyor . Yakında yüzde 2'lik kesim de kalmayacak. Yapay geliyor . Hayvan pazarları hala kapalı

azizim yapay et falan fasa fiso, o dediğin şey ancak 8 milyar nüfus olur sana 50 milyar artık dünya kaynakları insanları beslemeye yetmez belki o zaman. safi et dururken kim ne yapsın yapay eti ya. hayvanların karbon gazı salınımına gelinceye kadar, motorin benzin salınımını durdursunlar. ki artık elektrikli ve yenilenebilir enerjiye yapılan büyük yatırımlar da bundan kaynaklanıyor. onu bunu boş ver hindular savaşa girerken ne diye bağırırlar ? öyle söyle. düşünsene kocaman bir ordu mö diye üstüne geliyor ? altına sıçarsın değil mi ?

Son düzenleme:
Geri