Hintlilerin savaşırken inek inek diye bağırması

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Hintlilerin Tanrısının inek olduğunu sanan bir adet ergenin açtığı başlık. Troll olucam derken ….. olmak…

Teist inançların kökeninde Tanrı insanlarla hala iç içedir ve müdahalede bulunabilir. İslamiyet, Hristiyanlık, Yahudilik bu akımda yer alır. Buna zıt olarak Budizm, Hinduizm gibi inançlar teist inancın ortak özelliklerini göstermez. Daha çok sabit dogmaların olmadığı, felsefi ve ahlaki bir gelenektir. Bu nedenle ikisini birbiri ile kıyaslamak doğru değildir. Yani bir müslümanın herhangi bir savaşta kendisine yardım edeceğini düşündüğü tanrısının adını anması yada onun yolunda savaştığını düşünerek adını haykırması anlaşılır bir durum. Eleştiriyi anlıyorum ama kıyaslanan şey yanlış.

Pardon kardo eğlence anlayışınızın bu olması daha trajik aw

Son düzenleme:
Ben askerdeyken Hintliler ile baya savaşmıştık. Şive, Şivaaaa diye bağırıyorlar süngü takmış koşarken. Şiva nedir diye araştırdım ve Shiva's Regal marka bir Wisky reklamı çıktı karşıma. Türk askeri değiller ki, ayık kafayla savaşsınlar.

ismail birinci dünya harbindeydin galiba, secere kaç senin azizim.
ben de anzakların karşısındaydım illaki görüşmüşüzdür.

Kırmızı çoraplarım vardı. Beni oradan hatırlarsın.

ha yok ben siyah babetlilerle yanyanaydım.
sen bir sonraki devresin mirim.

Ben geç başvurmuştum.Ondandır.

Konuyu neden bu kadar ciddiye aldınız ki bence gayet tröllenebilinir bir konu
Trip falan atmışsınız. Bugün ineğin idrari ile duş alan bir çocuk gördüm evet inanç bireye esastır ama fazla uçuk değil mi ? Bu örf adetler Sjsjsj

Geri