hikaye yazmam gerekiyor acil yardım lütfen

Konu sahibi son olarak 3747 gün önce görüldü
yağmurlu bir günde görmüştüm seni
üstünde çubuklu formalar vardı
bir anda tutulmuş aşık olmuştum
benden bu cıkar :D

yağmurlu bir günde görmüştüm seni
üstünde çubuklu formalar vardı
bir anda tutulmuş aşık olmuştum
benden bu cıkar :D

Of super harika kanka . Sonra birlikte elele besiktas macına gitmistikkk. Alen karsilamisti biziii . Mac sırasında Budamı kacar be Almeidaa diye bagirmistikk falan diyemi devam edicez :P HAdii ama senden daha yaratıcı seyler bekliyorum kardo.

Hikayede ben vampir olabilirim kızın bundan haberi yoktur. Pesinde düsmanları olabilir . birlikde kaçabiliriz veya savaşırız. Gece ilerledikce ben sacmalıyor olabilrim :p Burdan yazmak istemeyen olabilir . ( 0507 282 64 98 ) kısa msj atmak isteyen olabilir . Yada ben sabaha kadar düzgün bi hikaye yazamayabilirim oof of.

Bana hızla konu majörünü ve kişi isimlerini yaz. Yazıp atarım buraya.

mandibula Konu majörü ne demek bilmiyorum. sıradışı içinde doğa , hayat , bilimkurgu , heyecan Aşk.. vs vs Kısacası hersey olabilir.. Kahramanlar bir erkek ve bir kadın. doğaüstü olaylardanda olusabilir adam vampirdir kadının bundan haberi yoktur veya kadın farklı doğa üstü bisey olabilir. Fakat sonunda kadın ve adam birbirine asık olmalılar .. Veya tüm yasananlar adamın yada kadının rüyasında gördüğü seylerde olabilir.. Bilemiyorum ..

Tamam biraz alanım dışı ama yazarım. Yarım saati aşabilir. Ama atarım buraya, uyanığım dedin zira.

Aşkın Aptallığı

Küçük odasındaki pencerenin kırık aralığından giren rüzgarın, çıkardığı tiz ses irkilmesine sebep oldu. Yine uyuyakalmıştı, 2.el aldığı ve sol arka bacağında çatlak olan selvi ağacından yıllar önce yapılmış ihtişamlı sandalyesinde. İrkilmesiyle birlikte, sol elinin yanında duran minik sehpanın hareketlenmesi bir oluyordu. Evet ayağı ıslanmıştı.. Ne içtiğini düşünmek için bir süre fokuslanmaya çalıştı ama hatırlayamadı, bildiği tek şey ayaklarının tamamen yapış yapış olduğuydu sadece trafik kazası sonrası kısmi felce uğramış sol ayağının son iki parmağı dışında…

Banyoda ayaklarını yıkayıp kurulamasının üzerinden uzun bir zaman geçmemişti ki; çilingir tarafından kilit kısmında büyük bir hasar bırakılmış olan, çoğu zaman açmakta zorlandığı ve dışarıyı görebileceği herhangi bir deliği dahi olmayan metalik kapısı 2 kere tıklandı. Nicedir kapının çalınmamış olması, o an için büyük bir heyecan yaratmıştı alkolden iyiden iyiye körelen ve sıska bedeninin zor taşıdığı kafatasının içinde. Doğruldu, boğazını temizledi ve alçak bir sesle kapının arkasında yineleyeceği cümleyi sessizce tekrarladı ve kapıya yöneldi…

Kendinden yaşça büyük olmasına rağmen, kadından etkilenmişti. Saçları rüzgarın savurmasına inat dalgalarını bozmamış, kumral ve orta boylarda, iyi giyimli ancak bir süredir bu kıyafetleri taşıdığını düşündüğü bu kadına bakakaldı bir an. Hakanın uzunca olduğunu düşündüğü sessizliği bozan kadının sesi oldu…

Babasının ölmesine içerlenmesi, ona bırakmış olduğu miras ve bu kadın. Dışardaki rüzgar içindeki fırtınanın yanında esamesi okunmayacak kadar önemsizdi. Üç gün önce kazıttığı saçlarının yokluğunu unutarak sol elini başına attı ve saçları varmışçasına bir takım hareketler yaptı. Duygu karmaşası onu son beş dakikada yıllar geçmişçesine yıpratmış ve hareketlerinde tutarsızlığa da neden olmuştu. Elini indirir indirmez, başını hafifçe doğrulttu karşısında duran kadının gözlerinin içine baktı. Hafif yaşlı gözlerinin içinde küçük bir noktayı andıracak kadar küçülmüş göz bebekleri titriyordu ve bu, kadını derinden etkilemişti; öyle ki birazdan bayılacak olan bu adama, acımanın dışında başka duygular da hissetmeye başlamıştı.

Yaklaşık yarım saat sonra kendine geldiğinde yumuşacık bir elin alnında gezindiğini ve başının yumuşak sayılabilecek bir çift bacak üzerinde olduğunu anlabiliyordu, henüz gözlerini açmamıştı. Gözlerini açtığında ise, uzandığı bacakların irkildiğini hissetti ilk olarak. Kadın eğilerek ona baktı, “Tanrıya şükür, sana bir şey oldu sandım, kendine gelmemenden çok korktum.” Daha sonra eğildi ve Hakanın kurumuş dudaklarına bir öpücük kondurdu. Bedeninde yayılan ısı dalgası öyle artmıştı ki, titredi bir an. Kadın kendine gelen Hakan’ı yalnız bırakarak odadan çıktı.
Uzandığı konumdan doğrulmaya çalıştı ama doğrulamıyordu. Bedeninin bağlı olduğunu nasıl da es geçecek kadar salak olabilmişti ki, artık başına gelecekleri beklemek mecburiyetindeydi ve kadın odaya girdi…

M.S.Y

Kısa oldu, mantıksal sağlama yapmadım, yazar yazmaz attım. Umarım işine yarar.

mandibula Dramatik güzel bi hikaye fakat aradığım şey daha hareketli kahramanların birlikte biseyleri basardıgını gösterebilmek aslında , yaklaşık 5 sayfa dolusu bişeyler karaladım bende . Şimdi onlarla kıyaslayıp sizin hikayenizdende alacağım alıntılarla kafamdaki hikayeyi tasarlamaya çalışacağım. Emek verip uğrastıgınız için cok tesekkür ederim. Elinize sağlık .

kanka ben yazsam kıtap teklıflerı falan gelir xd

Romeo

Evimin etrafından gelen bi ses beni uyandırmıştı.

Ne içtiğimi düşünmek için bir süre kendime gelmeye çalıştım fakat hatırlayamadım.

Usulca yerimden kalktım ve adımlarımı kapıya yönelttim.

Hava alacakaranlık ve yağmurluydu. Rüzgar biraz olsun kendime gelmemi sağlamıştı .

Bi anda gözkapaklarım hareketlendi . Büyük bi şaşkınlık ile baktım. Nehir kıyısında gördüğüm o kadın İzabella mi idi?

Bakışlarını bana çevirdi.. O anda içimi ürperten bi korku ile ve bi o kadarda derinden gelen bir sesle karışık duygularla birbirimizin gözbebeklerinin içine bakıyor sanki onlara birbirini tanıma fıtsatı sunuyorduk..

Belki de uzun zamandır böylesine garip başka bir mutluluk tadmamıştım..

Devamını sen yaz kardo.

Evimin etrafından gelen bi ses beni uyandırmıştı.

Ne içtiğimi düşünmek için bir süre kendime gelmeye çalıştım fakat hatırlayamadım.

Usulca yerimden kalktım ve adımlarımı kapıya yönelttim.

Hava alacakaranlık ve yağmurluydu. Rüzgar biraz olsun kendime gelmemi sağlamıştı .

Bi anda gözkapaklarım hareketlendi . Büyük bi şaşkınlık ile baktım. Nehir kıyısında gördüğüm o kadın İzabella mi idi?

Bakışlarını bana çevirdi.. O anda içimi ürperten bi korku ile ve bi o kadarda derinden gelen bir sesle karışık duygularla birbirimizin gözbebeklerinin içine bakıyor sanki onlara birbirini tanıma fıtsatı sunuyorduk..

Belki de uzun zamandır böylesine garip başka bir mutluluk tadmamıştım..

Yaşadığım duygular tarifi imkansız bir hal almakta iken bedenim ansızın tüm gücünü kaybetti ve gözlerim son çırpınışları ile yanlızca gökyüzündeki dolunayın bana olan acınımsı bakışları ile kapandı..

(5 yıl önce)

Şimdi ise ilginc ve sasırtıcı bi hikaye düşünmeliyim aklımda var bişeyler aslında ama yinede yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. ?

Geri