hikaye yazmam gerekiyor acil yardım lütfen

Konu sahibi son olarak 3743 gün önce görüldü
Arkadaslar sabaha kadar yetistirmem gereken bi konum var.

Kendimizin ürettiği sıradışı içinde doğa , hayat , bilimkurgu , heyecan Aşk.. vs vs Kısacası aklınıza gelen hersey olabilir

O gece alacakaranlık ve yagmurlu idi.. Diye basladım ben mesela ..

Hikaye bir Erkek(Ben) ve Kadın(X) arasında geçmeli.. Hikayeyi oluşturduktan sonra ingilizce çevirisini yapacağım. Yani bu gece uyumak yok..

Aklınıza gelen ilk cümleyi yazınız lütfen o bile yeter..

Simdiden Tsk ediyor yardımlarınızı bekliyorum.. [/COLOR]

Forumda örnek bir kaç hikayeler yazan arkadaşlar vardı onlara pm atmayı deneyebilirsin veya serüven yazan arkadaşlardan yaratıcı fikirler alabilirsin.

Arkadaşların nicklerini ne yazıkki bilmiyorum. Ve yaratici fikirlere ise şiddetle ihtiyacım var..

Herkes 1 cümlede olsa yardım ederse devamı bi baskasinin zihninde canlanıcaktır aslında ..

Hm.. Demek bilimkurgu bir şeyler istiyorsun ? Aşk, heyecan, entrika falan :haha: Kısa bir şey mi olacak ? Öyleyse zaman yolculuğu gibi bişey deneyebilirsin. Örneğin alacakaranlık ve yağmurlu bir geceydi. Bense evimizin arka balkonunda oturup, kafamı dinlemekle meşguldüm. Tam bu sırada, bahçe kapısı açıldı ve içeri en az 50 yıl öncesine aitmiş gibi duran kıyafetlere sahip biri girdi... gibi :D işte kız yıllar öncesinden kazara gelmiştir falan diyebilirsin :D aklıma ilk bu geldi valla :D umarım halledebilirsin işini, kolay gelsin (:

Hm.. Demek bilimkurgu bir şeyler istiyorsun ? Aşk, heyecan, entrika falan :haha: Kısa bir şey mi olacak ? Öyleyse zaman yolculuğu gibi bişey deneyebilirsin. Örneğin alacakaranlık ve yağmurlu bir geceydi. Bense evimizin arka balkonunda oturup, kafamı dinlemekle meşguldüm. Tam bu sırada, bahçe kapısı açıldı ve içeri en az 50 yıl öncesine aitmiş gibi duran kıyafetlere sahip biri girdi... gibi :D işte kız yıllar öncesinden kazara gelmiştir falan diyebilirsin :D aklıma ilk bu geldi valla :D umarım halledebilirsin işini, kolay gelsin (:

Harikasin dostum not ettim çok tsk ederim :)

50 yıl öncesine aitmiş gibi duran kıyafetlere sahip biri girdi, üzgün ve telaşlı bir kız. Acaba bu saatte ne işi vardı dışarda ? neden tanımadığı bir bahçeye girdi ? Hemen yardım için dışarı cıktım ıslanmıştı üstü, kuratmak gerekiyordu acaba içeriye davet etsem yanlış anlarmıydı beni ? '' falan filan işte :D

Hacı bitmemiş hikaye olurmu. Zamanında yazdığım hafif bilim kurgu tarzı bişeyler vardı. Bundan bi 7 8 sene önce can sıkıntısından yapmıştım. Bayada uzundur. Tabi bulabilirsem bilgisayarda bide o var :D

...sonra kızın kıyafetlerini parçalarcasına çıkardım ve ayrılık acısını hala ferforjesinde taşıyan yatağıma fırlattım.bu hoyrat tavırlarım onu ürkütmemiş,aksine kuvvetli bir feromon salgılamasına neden olmuştu..bu anı daha önce yaşamıştım sanki..off nelly! Şimdi zamanı mıydı?

Burası çok güzel. Burada uyuyabilir miyim? diye sordu genç kız. Adam irkildi ve geri çekildi , Onun kim olduğunu bilmiyordu.. Majesty Seni o kadar çok özledim ki.. Dedi genc kız :)

...sonra kızın kıyafetlerini parçalarcasına çıkardım ve ayrılık acısını hala ferforjesinde taşıyan yatağıma fırlattım.bu hoyrat tavırlarım onu ürkütmemiş,aksine kuvvetli bir feromon salgılamasına neden olmuştu..bu anı daha önce yaşamıştım sanki..off nelly! Şimdi zamanı mıydı?

Carpilmanmi ola .asfgjfkglg

Hacı bitmemiş hikaye olurmu. Zamanında yazdığım hafif bilim kurgu tarzı bişeyler vardı. Bundan bi 7 8 sene önce can sıkıntısından yapmıştım. Bayada uzundur. Tabi bulabilirsem bilgisayarda bide o var :D

Kardesim hersey olabilir 50 sayfada olsa hic üsenmeden okurum hikayeni illaki . Hikayeme uygun bana bişeyler çağrıştıracak seyler bulurum içinde . Bulabilirsen çok sevinirim..

sevdigim kiz bana abi deyince sldkflsşdfk napıyon olum? :D

Burası çok güzel. Burada uyuyabilir miyim? diye sordu genç kız. Adam irkildi ve geri çekildi , Onun kim olduğunu bilmiyordu.. Majesty Seni o kadar çok özledim ki.. Dedi genc kız :)

:D ne hala getirdin hikayeyi böyle hikaye mi olur :D Ben tanımadığım ewde uyumam kız nasıl uyusun nasıl bi fantaziperestsin :D

Tsk ederim ama ben bu sunuma 20 kisinin içinde kızın kıyafetlerini parçalarcasına çıkardım diye bi giriş yaparsam devamını dinlemeyebilirler :)

Geri