Hidrolik yağ asla kaportaya dökülmemeli.

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
Halen mantik aramalarin var ya kdkdndndl
Ya adam kıyamet senaryosu yazmış. Onun kullanıldığı yerde boya ile temas söz konusu değil ki. Kaputu açıyorsun, eksik varsa seviyesine gelene kadar ilave ediyorsun, kapatıyorsun. Kaldı ki kaportaya dökülürse de bir bezle silersin geçer gider. uzun süre kalacak da araba güneşin altında olacak da falan bir ton hikaye. Teknik bir sürü hata ile dolu söylemleri. : dd

Ya adam kıyamet senaryosu yazmış. Onun kullanıldığı yerde boya ile temas söz konusu değil ki. Kaputu açıyorsun, eksik varsa seviyesine gelene kadar ilave ediyorsun, kapatıyorsun. Kaldı ki kaportaya dökülürse de bir bezle silersin geçer gider. uzun süre kalacak da araba güneşin altında olacak da falan bir ton hikaye. Teknik bir sürü hata ile dolu söylemleri. : dd
Bence kendi dökmüş. Ben ettim siz etmeyin diyo

Hüner lüzumsuz görünse de bazı şeyler, günü geldiğinde hatırlamak&hatırlanmak ve böyle bir konu açılmıştı hatırlıyorum demektir.

Senden para isteyen mi var? Sen bil, lazım olursa kullanırsın 😂

Dünya da en kıymetli şey bilgidir. Bilgi paylaşılmaz ise kafa da ancak külfetir. !

bence de hidrolik yağı kaportaya dökülmemeli. dökenler en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.

Kaporta bilmem ama kronik diş agrisinin en etkili çözümlerinden biri olduguna yemin edebilirim.

Pamuk
Hidrolik
0 agri .

Ahaha. Bende öyle yapıyordum. Anında kesiyor ağrıyı.
Söyleyince insanlar deli zannediyor ama gerçekten kesiyor hikmeti nedir bilemiyorum. Yaşı 75'lerde olan bir amcanın önerisiydi acıdan kivrabdigimi görünce, onun üzerine yıllarca ağırmadı sinirlerimi öldürdü ne yaptı anlamadım sonradan çaresine baktık zaten

Kaportada dokulen yere bekletmeden sicak su uygularsabiz bisey olmaz

Söyleyince insanlar deli zannediyor ama gerçekten kesiyor hikmeti nedir bilemiyorum. Yaşı 75'lerde olan bir amcanın önerisiydi acıdan kivrabdigimi görünce, onun üzerine yıllarca ağırmadı sinirlerimi öldürdü ne yaptı anlamadım sonradan çaresine baktık zaten
Aynen öyle. Bizimde sanayi hali öyle şeyleri öğrendik zamanında.:D

Geri