Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Burasi olmasa cahil kalacagiz.her gün yeni bir bilgi
Misal ben de içilmesini pek tavsiye etmem. Niye, çünkü "içeriği yüksek"Burasi olmasa cahil kalacagiz.
Ya adam kıyamet senaryosu yazmış. Onun kullanıldığı yerde boya ile temas söz konusu değil ki. Kaputu açıyorsun, eksik varsa seviyesine gelene kadar ilave ediyorsun, kapatıyorsun. Kaldı ki kaportaya dökülürse de bir bezle silersin geçer gider. uzun süre kalacak da araba güneşin altında olacak da falan bir ton hikaye. Teknik bir sürü hata ile dolu söylemleri. : ddHalen mantik aramalarin var ya kdkdndndl
Bence kendi dökmüş. Ben ettim siz etmeyin diyoYa adam kıyamet senaryosu yazmış. Onun kullanıldığı yerde boya ile temas söz konusu değil ki. Kaputu açıyorsun, eksik varsa seviyesine gelene kadar ilave ediyorsun, kapatıyorsun. Kaldı ki kaportaya dökülürse de bir bezle silersin geçer gider. uzun süre kalacak da araba güneşin altında olacak da falan bir ton hikaye. Teknik bir sürü hata ile dolu söylemleri. : dd
Sag ol Doktor.Misal ben de içilmesini pek tavsiye etmem. Niye, çünkü "içeriği yüksek"
Çok mantıklı. Kıyamet senaryosu gibi yazdığından anlamak gerekliydi. : ddBence kendi dökmüş. Ben ettim siz etmeyin diyo
Dökmek olayı değil. Atmak, özellikle yaz aylarında için dikkatli olmak gerek. Anlamsız boya kabarmalarının nedeni.Bir insan kaportaya niye fren yağı döker ki?
Ahaha. Bende öyle yapıyordum. Anında kesiyor ağrıyı.Kaporta bilmem ama kronik diş agrisinin en etkili çözümlerinden biri olduguna yemin edebilirim.
Pamuk
Hidrolik
0 agri .
Söyleyince insanlar deli zannediyor ama gerçekten kesiyor hikmeti nedir bilemiyorum. Yaşı 75'lerde olan bir amcanın önerisiydi acıdan kivrabdigimi görünce, onun üzerine yıllarca ağırmadı sinirlerimi öldürdü ne yaptı anlamadım sonradan çaresine baktık zatenAhaha. Bende öyle yapıyordum. Anında kesiyor ağrıyı.
Doblo.Kamil abi araban var mı merak ettim..?
Aynen öyle. Bizimde sanayi hali öyle şeyleri öğrendik zamanında.Söyleyince insanlar deli zannediyor ama gerçekten kesiyor hikmeti nedir bilemiyorum. Yaşı 75'lerde olan bir amcanın önerisiydi acıdan kivrabdigimi görünce, onun üzerine yıllarca ağırmadı sinirlerimi öldürdü ne yaptı anlamadım sonradan çaresine baktık zaten