Hidrolik yağ asla kaportaya dökülmemeli.

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Fren hidrolik yağı yüksek içerikli bir yağdır. Herkes için maddi bir değer hatta birikim olarak sahip olduğunuz arabalarımızın boyasına teması halinde, heleki birde güneşin temasına maruz kaldığında boyanın içine işler ve kabartır bilginiz olsun. Sonra lokal boya da mutlaka belli olacağı için komple boyatmak zorrun da kalırsınız....

Diş ağrısına birebir. Az önce bir başlık altında belirtmiştim.:D

Ne demiş Cem Karaca= İşçisin sen işçi kal🤣🤣

AA çok şaşırdım🤣 kabızlık sorunu için de 5 gr civa önermişti birileri. Burdan öneri yapalım mı🤣🤣🤣🤣
Ben çok ciddiyim Kamil ağam.:D Ayrıca kanama olan bölgeye fren yağı temas edince anında kanamayı durdurur.(: Eskiden tamirci çalışırken elimiz kanayınca herhangi bir arabanın hidrolik fren yağı kutusunu açar içine daldırırdık.:D

Ben çok ciddiyim Kamil ağam.:D Ayrıca kanama olan bölgeye fren yağı temas edince anında kanamayı durdurur.(: Eskiden tamirci çalışırken elimiz kanayınca herhangi bir arabanın hidrolik fren yağı kutusunu açar içine daldırırdık.:D
Onu bazı çırakların diş macunu ile karıştırıp denediğini ve acil de mesai bitirdiğini de duyarsak inanırım😂😂

kamil abi fren hidrolik yağını neden kaportaya dökelim sanki cebimizde fren hidrolik yağı ile geziyoruz.
debriyaj alt üst merkezde sorun yoksa kaçağı bile olmuyor fren hidroliğinin, nerden bulup neden kaportaya dökelim kamil bey.

kamil abi fren hidrolik yağını neden kaportaya dökelim sanki cebimizde fren hidrolik yağı ile geziyoruz.
debriyaj alt üst merkezde sorun yoksa kaçağı bile olmuyor fren hidroliğinin, nerden bulup neden kaportaya dökelim kamil bey.
Yahu dostum Bu şekilde bir olay yaşarsanız sebebini yüksek asit dercesine sahip martı pisliği sanmayın diye yazdım🤣🤣🤣

Hani birisi bir pislik yapar.

İnsanlık hali eksik oluyor doldururken ayağın kayar çamurluğa dökülür falan.

Onu bazı çırakların diş macunu ile karıştırıp denediğini ve acil de mesai bitirdiğini de duyarsak inanırım😂😂

Öldürmez hastanelik etmez. Yoksa ben şimdiye ölmüştüm ahaha:D

@Bahtiyar fren hidroliğini yanlışlıkla çamurluğa dökebiliyorsan yanlışlıkla arabada sahil yolundan giderken denize dalıp köpek balığına çarpma ihtimalin de var xd
ona da bir önlem alınmalı.

Beyim k.bakmayin ama tssk gecilmek icin araniyorsunuz.
Yani safliginizdan mi? Iyi niyetinizden mi? Yoksa is guzarliginizdan mi? Bergüzar korelliginizde mi?
Bilmiyorum.
Donanimhaber konulari abi bunlar.
Burada kim neylesin hidroligi beyim.

Geri