Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Düşün yani. Bana AKP'li dedi Asena.@climax fikrini belirtmiş lakin adamı akp zihniyetli,gerici,vs. peşin yargılarla fişlemişsiniz ilginç. : )
Al işte bakDüşün yani. Bana AKP'li dedi Asena
Inanna hanimcim cok idealist bir proje hidrojen projesi.Bişeyleri okumadan peşin hüküm vererek konuşmasından belllitoplumumuzun en büyük sorunu okumamak ve her konuda maşallah fikirleri var. Bir de şey moda en ufak olayda Batılıların oyunu ve dış mihraklara atılması
![]()
Size bir kıl’ım ondan.Hah. Bak Süreyya ile aynı şeyi söylüyorum. Ama tarzımı beğenmediğiniz için kabak benim başıma patlıyor.
Hıyar dedim. Tuzluk dedim.
Düşün yani. Bana AKP'li dedi Asena.
Hocasını koruyo aklınca. Ama bu makaleyi yazan adama sor parayı nereye koysam kazanirim, iki kelam edemez kem küm eder. Sözde ekonomist. Ama olsun. Sonuçta Türkçü bir akademisyen ve övgüyü hakediyor.
Benden sonra eklemeler yapıyorsunuz ve cevap hakkım elimden gitmiş oluyor. Güven hoca alanında başarılı bir isim daha geçen günlerde TEPAV’ ın bir panelinde biraradaydık. Ekonomistler sizin bakış açınızdaki gibi sadece borsa, hisse ile ilgilenmiyor.Düşün yani. Bana AKP'li dedi Asena.
Hocasını koruyo aklınca. Ama bu makaleyi yazan adama sor parayı nereye koysam kazanirim, iki kelam edemez kem küm eder. Sözde ekonomist. Ama olsun. Sonuçta Türkçü bir akademisyen ve övgüyü hakediyor.
Konuyla tam ilişkili değil ama sürekli olarak bilim karşıtı, gelelekci hatta muhafazakar olmakla suçlanıyorum. Böyle degilim. Kaldı ki olsam da bu suç mu? Sarkastik bir bunak olarak görüyorlar beni. Tuşlu telefon kullanan bi dayı muamelesi yapıyorlar bana. Herşeyin iyisini onlar biliyor. "sizin geçtiğiniz yollardan biz vazgeçtik" repliğini kullanmak istiyorum bazenClimax hocam,mevzu her ne olursa olsun,bir hatunla baş edemeyeceğini anlayıp,sofistike bir şekilde sükut edecektir.Yani en azından öyle düşünüyorum ben... : )
Ona nefret demeseydik. Başka bişe bulmak lazım. Nefret güçlü kaldı sanki bu durum için.Bu yüzden nefret edilesi bir tipsin climax.
Kendin karsindakine sayiyorsun, saydiriyorsun,karsilik gelince ic kanamasi gecirip, kendine acindiriyorsun.
Tam bir balik burcu erkegisin.
.ddOna nefret demeseydik. Başka bişe bulmak lazım. Nefret güçlü kaldı sanki bu durum için.
Ona nefret demeseydik. Başka bişe bulmak lazım. Nefret güçlü kaldı sanki bu durum için.