Hiçbir Zaman Çaresiz Olmadık Çünkü PKK Var

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Cümleye ''Alkol Bey'' diye başlayacaksın, pkk'ya destek veren biriymişim gibi pkk'nın nasıl bir örgüt olduğunu anlatacaksın, sonuna da ''gerçekler var orada, kimse aptal değil'' diye ekleyeceksin.

O yazdıkların algı oluşturmak dışında bir anlam taşımıyor.
Yazdıklarının ikincil anlamlarını , referanslarını ben mi söyleyeyim sana? Ne yazdığını, ne anlama geldiğini bilmiyor musun?
Doğal olarak tepki gösteririm elbette. ''ayh sovoyono ondom :s .s ! '' şeklinde klişelere sarılmaktan ziyade yazdıklarının ne anlama geldiğini gözden geçir.

Oftamamya.Sucluyum.Ickidedurdugugibidurmuyorneticede.

Alkol neyi savunuyon? Anlamak istemediğin konuyu yine anlamayacağın halde yine de anlatıyorum.

Biz, AKP yi savunmuyoruz. AKP nin zamanında yaptığı ne ise CHP ninde yaptığı odur diyoruz. Bir takım kampanyalar ile bu partiyi meclise soktular diyoruz. Hala daha ısrarla akp diyorsun. AKP Güneydoğuda davulla zurnayla karşıladı bu adamları, CHP de zamanında bu partiyi destekledi. Ve bu partinin vekilleri alenen örnekte görüldüğü gibi PKK yı savunuyor. Ne anlatmak istediğimizi anla artık.

Hatem , biz en başından beri aynı şeyleri savunuyoruz. Yıllardır.. Hiç değişmedi.. Ve maalesef sizler de yıllardır neyi savunduğunuzu bilmiyorsunuz.

Cidden ben umudumu yitirdim. Sanırım bazı insanlara bazı şeyleri en başından itibaren anlatmak gerekiyor.

Dünya çok çok çok önceden gaz ve toz bulutuydu....

8 ay kadar vaktim olursa devamı gelecek.
Hadi sağlıcakla kalın.

Selam. Vala güldük eğlendik ama artık işimize bakalım. Gidecek çok yol, yapacak çok iş var. Hala akpkk hdpkk chpkk goygoyu yapıyoruz.

Soru şu, PKK'yı kim kurdu?
Apo kim?
Kürtlerin özerklik talebi gerçekte yüzde kaç.
MHP'nin kurucusu Türkeş kim. Kimin adamı. Partinin amacı neydi.
Ağar çakıcı Akşener dönemi ve kontrgerilla nedir.

Bunları öğrenin. Anlatırım ama Silivri soğuk.

Sonra adam olun ve Atatürk adı arkasında mandacılık yapmaya çalışmayın.

Climax babaaağğğ yoğurt sıcak derse üfleyerek yeriz kudur Ashriel :torpu:

Climax reis ismimi zikretti bu ne lütuftur Allahuuu akbaarrrrr!1!1!1!1 :dyg:
Ashriel çıldırrrrrrr köpürrrrr Climaxizm kazanacak :papatya:

Bu kız vallahi gerizekalı :gamer:
bu climax'e de sinir oluyorum ama adam rahat, sirf uyuşmuyoruz diye diş bileyip ters yapmıyor o yüzden artizlik yapamıyorum........ sinir bozucu fdksh

Ajsjjs
Yapamazsın tabi sen kimsin hadsiz, köyüne dön :hö:

Kuşum beni var eden nefretiniz zaten. Neden ters yapayım. Benim kavgam aptallıkla. Elbette karşıt görüşte olabilirsiniz. Ashriel

Kuşum beni var eden nefretiniz zaten. Neden ters yapayım. Benim kavgam aptallıkla. Elbette karşıt görüşte olabilirsiniz. Ashriel

Kuşum dedi yaa... bakın ben çirkeflenilmeyince çirkeflenemeyen bir yapıya sahibim yapmayın böyle formdan düşüyorum.....
Şaka bir yana yabaninin ağzı iyi laf yapan üst versiyonu gibi bir şey oluyorsun bu durumda. o da ortalığı karıştırdıkça, tepki aldıkça zevk alıyor çünkü. ;d karşıt inanç, görüş vs tamamı sana aptallık olarak yansıyor o zaman çünkü genelde kurduğun cümleler aptalları ayıklıyor gibi değil. Yoksa benim de kesinlikle karşıt fikirlerle bir derdim yok, fikir değil de zikir biçimleri daha çok ilgimi çekiyor.
öyle yani neyse konuya goygoy için girmiştim. Başak çay demlemiş, çay içelim. :çy:

a8fb191558a49579f3b1004a6fc3eb14.jpg

senin aklın basmas sen anca fitne fucurluk yapar, kaos çıkarırsın ha bir de atılan banları prostat edersin
kaybol gözümün önünden...

Kürtleri seviyorum
bölücülerin Allah belasını versin

Konunun sözler aslında bize değil, Kürt halkına yönelik. Pkk daha bitmemiş, oy verirken iki kez düşünün, yoksa tepenize biner denmek istenmiş. Ne kadar etkili olduğunu Nisan 1 de göreceğiz.

Sanırım soruşturma başlatılmış bu dağ faresi için. Apoş itine sayın demenin suç olmasını kaldıran bir zihniyetten, cesaret aldılar zamanında çokça.

Bu laflar kimin işine yaradı çok açık. Durduk yere atılmış bir tweet değil elbette.

Geri