Hiçbir Zaman Çaresiz Olmadık Çünkü PKK Var

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bir HDP Milletvekili paylaşımı.

8c31e8ce9293.jpg

daha çok alt görseldeki "kemalizme teslim olun, doğu perinçek" lafıyla beni şaşırtmış paylaşımdır.

doğu perinçek ve kemalizm :ddd

bkz: doğu perinçek

abdullah-ocalan-ve-dogu-perincek-fotograflari-40f4ba.jpg

askerde artık nasıl bir kafa varsa, teslim olun dediği adam, apoyla ve örgütüyle enseye şaplak döte parmak takılıyordu zamanında :d

Şu an bu teröriste maaş ödeniyor. Açık açık teröre destek veriyor ve ülke vatandaşını tehdit ediyor sürtük.

Maaş ödenmesinin sebebi seçilip meclise girmesi.
Şimdi, bunları seçen de terörist oluyor mu? Soru bu.

Legal bir şekilde ülke içinde faaliyet gösteren bir parti hdp. Senin mantığına göre bu partinin yasal şekilde faaliyet göstermesini sağlayanlar da terörist.
Bizim sorunumuz ne biliyor musun? Doğru soruları sormaktan aciz olmamız.
He bu arada bu posta cevap veriyorum diye beni de hdp'li ilan etmeyin sakın ağır küfür ederim.

Alıntı yapmak yasak dostum, alıntıyı kaldır istersen.

Kimin kime oy verdiği ya da vermediği ilgilendirmiyor beni. Ülke iktidarı ile muhalefeti ile bir bk çukuru artık zaten. Legal olması, ilgili partinin terör destekçisi olduğu gerçeğini değiştiriyor mu değiştirmiyor mu? Cevap net.

Şimdi bir soru. Parti legal fakat açık bir terör destekçisi. Bu parti bu sebepten kapatılırsa ilk kim ayaklanır?

megri megri diye ağlayarak, diyarbakır meydanında apo itinin mektubunu okuyup kürtlerin oylarını cukkalamaya çalışırken kürtler cici, ama aynı adamlar hdp'ye oy verince rerörörö :ddd

olum yatacak yeriniz yok da işte yan masadan söylenen yanar döner meyve tabağı gibisiniz.

Adam ısrarla anlamak istemiyor. Yok yani anlatamıyorsun. Hala AKP diyor.

AKP nin yaptığı açılım saçmalığı ile CHP’nin bunları meclise sokma gayretini örtemezsiniz. AKP nin yaptığı teröristi desteklemek ise CHP nin bunları meclise sokma çabası aynı şeydir. Anladın mı? Anlatılmak istenen bu

hahaha işlerimden dolayı yazamadığım için 404 not found yazmış garibim. Cidden gülünç durumdasın.

Neyse konumuza gelirsek ,hala yanlış sorular soruyorsun ama bir yandan da soru sormanı takdir ediyorum , çünkü soru sormak , sorgulamak izanı kolaylaştırır ve etrafında neler yaşandığına dair farkındalığını geliştirir.

Bak ben soruna çok farklı bir cevap vereceğim, belki baktığın yeri değiştrirsin.

Bugun hdp kapatılmaz, kapatılması teklif dahi edilemez. Çünkü hdp'nin kapatılması demek akp'nin siyasi malzemelerinden birini tarihe gömmek demektir.

Dikkat ederseniz son günlerde Akp , elinde kurşunlarla miting alanlara çıkarak terör üzerinden siyaset yapmaya ve bu konularla seçmenini manipüle etmeye başladı. Mikrodan makroya tüm Akp'nin su anki argümanı da ''terör''

Mesela bir başka örnek de yakın geçmişten verelim ve yürüttüğün mantığın ne kadar yanlış olduğunu gözler önüne serelim.
Çok değil, 7-8 yıl önce, Apo'nun miting alanlarında mektuplarının okunduğu , Oslo görüşmelerinin yapıldığı ve Habur sınır kapasındaki şaşaalı karşılamaların olduğu dönemlere gidersek , o dönemde Hdp'nin kapatılması durumunda sence ilk ayaklanan kim olurdu??

Cevap yine akp.

Yani hdp'nin kapatılması akp'ye daha çok eksi yazar kardeşim. Onu geçeceksiniz.

ay bana gülünç durumdasın demiş dslakh
soruyu da 7-8 yıl önceye götürüp cevabı öyle vermiş sırf akp diyebilmek için
yine chp diyememiş, akpye zararı dokunur demiş
yine tespit gibi tespitler

neyse ben sıkıldım size kolay gelsin :kaç:

E gülünçsün de ondan sana gülünçsün dedim.

Hala sorunun yanlışlığına değil de içeriğine takılıyorsunuz , işte bu yuzden sizinle anlaşamıyoruz.
Ben siyasetin döneme göre değişeceğini savunuyorum ve az önceki postumda da bunu kanıtlar şekilde örneklerle geldim size. Ve yine siyasetin çıkar işi olduğunu savunuyorum yine önceki postumda da hdp'nin kapatılması ile akp'nin siyaset enstrümanlarından birini almış olursunuz diyorum. Çünkü terör üzerinden siyaset yapan iki parti var şu an.

Sorularıma cevap verebilecek uzman arkadaşlar kaçıştı mı acaba? Hadi sizin sorularınız üzerinden gidelim ve bir soru daha gelsin..
Akp her alanda terörle mücadele ediyor. Fetö olsun , pkk olsun , pyd olsun , vs vs
Fetö'yü her alanda dağıttılar da hatta, pkk'nın da üzerine gidiyorlar.

Peki mütemadiyen hdp için pkk'nın siyasi ayağı şeklinde tanımlama yapan bir parti ,hdp'nin kapatılması için neden bir çalışma yapmıyor? Ve bu soru ile bağlantılı olarak daha önceki postlarımda tespitlerimi mantıksız buluyorsunuz ama karşıt argümanınız yok. Madem tespitlerime istinaden karşıt bir argümanınız yok en azından şu yukarıdaki basit sorunun cevabını verin.

Sakın öyle bir gücü yok demeyin gülünç duruma düşersiniz yine. Çünkü Devlet'in her kurumu iktidar partisinin organı halinde şu an.
Ciddi anlamda cevap verebilecek arkadaşların cevaplarını merak ediyorum.

HDP irkçılık içerikli terör altyapisi olan organizasyona karsi,kürtlerin ve toplumun son şansı.

Evet haklisin alkol bey.
HDP yi meclisten def etme gibi bir lüksü yok Türkiye'nin.
Demikratik bir ülke sonuçta.
Kürtler azinlik ta degil.AKP bunu bilmiyor mu?Elbetde mecliste onlarin sesi orada olmak zorunda.Cok diktatorik degil mi?Onlara verilen sansi,elinin tersi ile itiyorlar.

PKK bambaşka bir gerçek.
Terör ile ülkeyi bölme egilimi,sözüm ona insan haklarina pankart acip,insan cani almaya yönlenen bir lumpen birligi ve hatta hatta zorbalik ile üye toplayip dagda catismaya zorlamak,savunduklari sidikli özgürlük isteyisleri ile gercekten bagdasmiyor.Kaldi ki,Türkiye nin ic islerine karisan devletlerle is birligi icindeler.
Öldürülen valiler,devletin yaptigi okullarini,ana dili egitimi verilmiyor gerekcesi ile,yakip yagmalamak,öldürülen ögretmenler.PKK bunlarin mimari.
Insanlar aptal değil.
Birakin artik su destruktif söylemleri.
Arguman edilecek birsey yok.Sadece gercekler var.Bu forumda kimse adabi ile siyaset konusamiyor.

Konuyu çarpıtma Sürahi Hanım,
Pkk'yı savunan mı var burada da gelmişsin bana pkk'yı savunan biri varmış gibi pkk'yı anlatıyorsun? Kuvvetle muhtemel senin altından bez alınıyorken pkk'ya lanet ediyordum ben. Benim fikrimde , zikrimde değişen bir şey olmadı.

Ama fanatiği olduğunuz parti zamanında pkk ile Apo ile raks ederken de aynı şeyi söyleyen bizlerdik, şimdi de. Zamanında Fetö hakkında başımıza bela olacağını söyleyen yine bizlerdik, kol kola olanlar yine sizin fanatiği olduğunuz kişilerdi.
Bizim tutarlı duruşumuzu eleştireceğinize benim diyen mevlevi'den daha kusursuz dönüşünüzü gözden geçirin.

Ne istiyorsun sen şimdi?
Alkiş mi?
Anlayamadim.
Ben HDP Pikiki ayrimini yapmaya calistim.
Olayi kisilestirmedim senin yaptigin terbiyesizlik gibi.
Aslinda kabahat ben de.
Seviyene indim.

Amerika da Pkk yı destekliyor. Sade sözde değil, özde destekliyor. Bize satmadığı Javelin roketlerini onlara hibe etti. Dötünüz yiyorsa, Trump'a terörist deyin bakalım.

Kim neyin fanatiği konuda?
'Benim gibi düşünüyor ok' deyip savunmasak keşke bodoslama bazı şeyleri.
Siyaseti hiç sevmem pek görmezsiniz beni zaten fakat bazı noktaları garipsemeden edemiyorum.
Ülke hayrını düşünen bir yaklaşım görmek yerine salt karalama politikası.Akp ya da sevmediğiniz başka bir x parti iyi bir şey yapsa yine bir kulp bulursunuz.
Mesele akp değil ki , bir şeyleri savunduğum yok,rastladığım çoğu yorumun ne kadar boş olduğuna değiniyorum sadece.
Yapıcı bir fikir arıyorum muhalif taraftan tek fark ettiğim (forum geneli) zeka ve kültür üzerinden ilgili parti destekçilerini aşağılamaya yönelik geyikler.
Yapanları da tanımasam sırıtabileceğim belki.
Neyse..
Banlanan bir arkadaşımızı itham altında bırakma konusunda eleştiriyorsunuz, olay yapıcılık değil de 'kişi kendinden bilir işi'ni içeriyormuş anlaşılan.

alıntı ve etiket potansiyeli gördüğüm bu konuyu sizlerin müthiş desteğiylen tartışma bölümüne taşıyorum.

ha bu arada; :kavgavar:

Bu densiz hakkinda
"Van Cumhuriyet Başsavcılığınca, söz konusu paylaşımlarıyla ilgili Nadir Yıldırım hakkında "Terör örgütü propagandası yapmak" ve "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlarından soruşturma başlatıldı."

Geri