Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öncesinde kadını konuşup uyardığı bir konuda benzer hatalar yapılmışsa, hiç bir açıklama yapmadan terketmesi bence yerinde bir hareket.Güvenilmez olduğu ve bir şeylerden korktuğu anlamına gelir ya da açık kapı bırakıp bir süre sonra geri dönme çabası içine girecektir. Uzak durulması gereken erkek profilidir.
Sorun ne olur olsun mutlaka konuşup sonlandırmak gerekiyor ki karşı tarafın aklında soru işaretleri kalmasın. Bu tip kaçışları kendi adıma iyi niyetli bulmuyor ve olur da fikri değişirse geri dönmek için açık kapı bırakmak olarak ele alıyorum.Öncesinde kadını konuşup uyardığı bir konuda benzer hatalar yapılmışsa, hiç bir açıklama yapmadan terketmesi bence yerinde bir hareket.
Katılmıyorum. Erkekler kolay kolay terketmez birlikte olduğu kadını, terkediyorsa ortada mutlaka ciddi bir şey vardır, ihanet gibi. Artık yolları ayırmak şart olmuşsa konuşup tartışmak sadece vakit kaybı.Sorun ne olur olsun mutlaka konuşup sonlandırmak gerekiyor ki karşı tarafın aklında soru işaretleri kalmasın. Bu tip kaçışları kendi adıma iyi niyetli bulmuyor ve olur da fikri değişirse geri dönmek için açık kapı bırakmak olarak ele alıyorum.
Niye terk etmesin ki? Mutlaka başka birisi için terk etmesi gerekmiyor. İlişkiyi yürütemeyecek durumdadır ancak açıklama yapmak da karşı tarafı tamamen kaybetmek olacağı için aklınca kendine süre tanıyordur.Katılmıyorum. Erkekler kolay kolay terketmez birlikte olduğu kadını, terkediyorsa ortada mutlaka ciddi bir şey vardır, ihanet gibi. Artık yolları ayırmak şart olmuşsa konuşup tartışmak sadece vakit kaybı.
İlk paragraftaki olay biraz fırsatçılığa, karşı tarafı suistimal etmeye giriyor ona bir şey demiyorum. Diğer yandan ayrılırken açıklama yapmanın bir fark yaratacağını düşünmüyorum. Öyle veya böyle hala bir şeyler hissediyorsa, kadın için o ilişki bitmiş olmayacak. Ne kadar bitti desende ne kadar mantıklı açıklamalar sunmuş olsanda.Niye terk etmesin ki? Mutlaka başka birisi için terk etmesi gerekmiyor. İlişkiyi yürütemeyecek durumdadır ancak açıklama yapmak da karşı tarafı tamamen kaybetmek olacağı için aklınca kendine süre tanıyordur.
İlişkiler sadece ihanet yüzünden bitmiyor ve bir sürü sebep olabilir.
Açıklama fark yaratmasa da karşı tarafı ikilemde bırakmadan artık olmayacağını açıkça söylemek gerekiyor. Ortada çok kötü bir durum varsa zaten kişi neden terk edildiğinin bilincindedir ancak durup dururken de çekip gidilmesi hiç normal bir davranış değil. Kısa ve öz olarak konuşulması gerekiyor.İlk paragraftaki olay biraz fırsatçılığa, karşı tarafı suistimal etmeye giriyor ona bir şey demiyorum. Diğer yandan ayrılırken açıklama yapmanın bir fark yaratacağını düşünmüyorum. Öyle veya böyle hala bir şeyler hissediyorsa, kadın için o ilişki bitmiş olmayacak. Ne kadar bitti desende ne kadar mantıklı açıklamalar sunmuş olsanda.