Hiçbir açıklama yapmadan terk eden erkeğe ne yapmak gerekir?

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü

Hiçbir açıklama yapmadan terk eden erkeğe ne yapmak gerekir?​

tiz-kellesi-vurula_209910.gif

Güvenilmez olduğu ve bir şeylerden korktuğu anlamına gelir ya da açık kapı bırakıp bir süre sonra geri dönme çabası içine girecektir. Uzak durulması gereken erkek profilidir.

kendinle oturup konuşacaksın. yani tamam bazen bizim elimizde olmayan sebepler ya da karşımızdakinin doğrudan problemleri olabilir ama gidişini düşünecek kadar tek taraflı bir bağ kurduysan önce kendini sorgulamalısın. çünkü iyi/kötü tecrübeler ışığında çatlaklarımızla yüzleşiriz. yani gidebilir ama pat diye gidebilecek bir insan için oturup düşünüyorsam benim derdim kendimle olur. kaçırdığım yerler olabilir ya da benden bağımsız olsa bile bunu görmek de gerekiyordu.

kendiliğinden biten
bi ilişkim olmuştu

Valizini toplayıverin ve kapı önüne koyuverin. Belki eksiklerini hatırlayıp almak için geri döndüğünde sizi evde bulamaz.

Hiç bir şey açıklamaması da aslında bir şeyler açıkladığını gösterir. Nereden ne şekilde algıladığınıza bağlı, benim tasvip ettiğim bir yöntem değil tabii ki, maruz kalana sorgulama ve hazmetme süreci bırakır. Kadın erkek fark etmeksizin böyle bir duruma maruz kalan dönmesini beklemesin. Bırakan da dönmesin. En nihayetinde iki taraf içinde hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır

sen daha iyilerine layıksın dememiş en azından. iyi tarafından bakalım….

yok mu döte torpil
salın olm hastamısınız yok sayın

zaten cirkinmis ya bi fotisini gormustum sogudum
np gidebilir.

Geri