Hiç

Konu sahibi son olarak 3941 gün önce görüldü
Bütün hainliğinizle pusuda bekleyişlerinize gülümsemem küfür gibi gelmiyodur umarım?

Ayak seslerim huzur verse keşke evde dolaştığımda.
Ya da gölgem gülümsetse yüzünü.
Kollarım en güvenli yerin olsa.
Sesim melodisi olsa hayatının.
En azından belli bi süre en sevdiğin insan olsam.
Bütün sevgimi varlığına, sevincimi ilk çıkan dişine, heyecanımı ilk anne deyişine adasam.
Evet, anne olmalıyım.
Sadece bunun için evleneceğim.

Evden kaçtımdı arkadaşla. 7 yaşında falandım sanırım.
Sonra arkadaşla cips aldık, benim param vardı o babasının hesabına yazdırdı bakkala. Ama ucuz cips aldık, hula idi markası. ( hula:cami hocası hu Allah demek, la yok demek, hula Allah yok demek, yemeyin o cipsi dedikten sonra bıraktım.)
Sonra yürüye yürüye merkeze gittik.
Bize demişlerdi ki stadyumun orada kimsesizler için çalılardan ev var. Gittik ev falan yok. Acıktık da biraz, arkadaşın babannesine gittik, biz evden kaçtık açız dedik.
Bana ne istiyo canın dedi, 'kete' dedim. Çüş lan yaşlı kadından kete mi istenir. Arkadaşım kızartma yap babanne dedi. Kadıncağız hem kızartma hem kete yaptı. Akşama doğru karnımız tok bi şekilde, dedesine söz verdik eve gideceğimize. Cebimize yol parasını koydu adam.
Sonra dondurmacının önünden geçerken, aklımız çelindi.
Dondurma aldık o parayla.
Sonra eve yürüyerek döndük.
Akşam 22 civarıydı.
Bütün mahalle dışarıda idi.
Komşu bizi gördü. Yaprak nerdesin sen annen verem oldu dedi.
İnandım ben de, verem hemen olunuyo sandım. Günlerce ağladım.
Bu arada dayak yemedim, niye kaçtın dediler, evin anahtarını kaybettim korktum dedim, ben bunu derken anahtar televizyon sehpasının üstündeydi. Yine de üstüme çok gelmediler.

Kaçabilecek kadar cesurmuşsun.
Ben kaçmaya niyetlendiğimde gece herkesin uyumasını beklerdim. Sonra ben herkesten önce uyuyup sabah kaçmayı unutmuş halde uyanırdım. Hep hayal kurmakla geçti çocuklugum hiç gerçekleştiremedim, hala da kurmaya devam ediyorum

Kaçabilecek kadar cesurmuşsun.
Ben kaçmaya niyetlendiğimde gece herkesin uyumasını beklerdim. Sonra ben herkesten önce uyuyup sabah kaçmayı unutmuş halde uyanırdım. Hep hayal kurmakla geçti çocuklugum hiç gerçekleştiremedim, hala da kurmaya devam ediyorum

Benim hala kaçma ihtimalim var.
Ailem bi toparlansın, herşeyi bırakıp izlandaya kaçcam .p

hem bu toparlansın meselesi benim uyumalarını beklemem gibi.
yapamazsın, uyur kalırsın

Yıprandığım doğru ancak ben de hayatı hırpalamadan bırakmıyorum.
Bizim alışverişimiz hep böyleydi.
Üzücü de olsa iletişim şeklimiz bu.
İletişimsizliktense kötü iletişimi tercih ettiren nöronlarım değil, yaşanmışlık.
Böyle böyle kaybolmuyorum.

Ne yani o güzel gözlerin doldumu şimdi

Az önce öyleydiler, klasik nefesimi kontrol altına alıp başka şeyleri düşünme yöntemi ile sonlandırdım. Sen niye gözlerimle alay ediyosun .p

Yükselme gözlerin ıslanmasın seninle alay ederim ama gözlerinle asla :/
çok güzel onlar .d

Yükselme gözlerin ıslanmasın seninle alay ederim ama gözlerinle asla :/
çok güzel onlar .d

Teşekkür ederim ama aslında sıradanlar.
Mesela kardeşimin gözleri yeşil ela arası bişey benim de öyle olabilirdi .p

Teşekkür ederim ama aslında sıradanlar.
Mesela kardeşimin gözleri yeşil ela arası bişey benim de öyle olabilirdi .p

Bende siyah olsun isterdim mesela ama bize en yakışanı nasip etmiş Allah ki kızıl saçta sana çok yakışıyor. neden bukadar iltifat ettim onuda anlamadım git pasta falan ye seni çılgın görmek daha hoş duygusal olmaz mısın :/

Bende siyah olsun isterdim mesela ama bize en yakışanı nasip etmiş Allah ki kızıl saçta sana çok yakışıyor. neden bukadar iltifat ettim onuda anlamadım git pasta falan ye seni çılgın görmek daha hoş duygusal olmaz mısın :/

Yeniden teşekkür ederim ancak niyetliyim, çılgınlığa halim yok.
Ben de gözlerini görmek isterim ama renkli ise kıskanmaktan korkuyorum .p

Yeniden teşekkür ederim ancak niyetliyim, çılgınlığa halim yok.
Ben de gözlerini görmek isterim ama renkli ise kıskanmaktan korkuyorum .p

Evet renkli korkma senden daha güzel değil gözlerim birgün nasip olur inşallah (:

ogL7EX.jpg

Bu sefer çok haklılar.

Bi kere öyle sevildim ki, ondan sonrakilerin sevgisi hiç çok gelmedi.

Geri