Hiç tanımadığın insana bakıp gülümsemek

Konu sahibi son olarak 668 gün önce görüldü
Eskıden fazla yapılan bırseymıs hatta bunu yapmadan ve selam vermeden gecıp gıden kınanırmıs.
ben hergun bunu yapıyorum.
gülümsemek için illa ki karşınızdaki insanı tanımanız gerekmez. kaldı ki, çoğu insan tanıdıklarına bile bir gülümsemeyi çok görür. bu sizi ne yollu yapar, ne de anormal.
bir günün kötü geçmemesi için yapılabilecek en güzel şeylerden biri etrafınıza gülümsemenizdir. çünkü asıl güzel olan beklenmedik, anlık samimiyetlerdir. :cici:

Gülümsemek sadakadır ama tanımadığıma gülümsemiyorum :D

Hollanda kulturune has bir sey hem gulumsuyoruz hem selamlasiyoruz. Guven veriyor hem kendine hem karsindakine.

Bebişlere veya yaşı büyük insanlara gülümserim, tanımıyor olsam bile.

yapmadım hiç :T:

Türkiye'de tanımadığın birine hem gülümseyip hep selam verirsen, akşam ana haberlerde bilmem kaç kişinin tecavüzüne uğradı diye haber konusu olma olasılığın hayli fazla olur.

meşgulse kolay gelsin dileklerimi iletir ,gülümser selam verir ,teşekkür ederim :p insanı insan yapan değerler gel gör ki bazen gözlerini belertip bakanlar var bazen de deli mi diye bakanlar hıı bir de aha benden hoşlandı bakışları harfleri fırlatanlar.

Karşıdan aldığım pozitif enerjiye göre gülümserim. Bakışma uzadıysa günaydın, merhaba diye selamlarım. Siz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben sokaga çıktığım her gün gulumseyebildigim yeni insanlarla karşılaşabiliyorum. Bence sorunu biraz da kendinizde aramalısınız.

Bazen yapıyorum bunu ama karşımdaki duvar olduğu için gülümsemem geri koşar adım bana çarpıyor.

Ben değilde bikaç kez bayan ve bay olarak iki tarafta gülümsedi zaman zaman güzel gülümsemelere bende tebessüm ederim eksilmem yani.

Bayanlar gulumserse gulumserim. Hic tanimadigim erkek gulumserse hicte gulumsemem. Ne gulumsuyorsun kardesim alla alla.

Bir gün yolda yürürken gülümseye bildiğimi anlarsam yada gülümseye bilirsem o zaman yazarım...

Gülümseyen de boş bakış alır bende...

İyide iyi niyetli insanlardan esirgemeyin tebessümünüzü ne bileyim .d

gülümseyin hadi tamam da dün gece hiç tanımadığınız bir erkeğe sırf birine benziyor diye usulca sokulup merhaba demeyin

Gülümsediğiniz kişi erkekse bu kız beni kesiyor der. Gülümsediğiniz kızsa oha pis sapık .s.s der. ğdmxşsmsms

Teyzelere ve amcalara gülümserim ben. :p

Geri