Hiç tanımadığın insana bakıp gülümsemek

Konu sahibi son olarak 669 gün önce görüldü
Teyzeler nineler bakip güluyorlar bazen e bende güleyim bi zahmet.
Karsi cinse gülüsünü görecek kadar bakamiyorum
Radar değilim sonucta.

Yasadigim ulkenin en cok bu yonunu seviyorum tanimasa bile merhaba der, gulumser insanlar birbirlerine. Asansore binince hani giren ve icerdeki kisiler gerilir ya nereye bakacagini sasirir hani iste bi gulumseme bir merhaba olayi cozuyor. Morfinyusun da dedigi gibi nezakettir inceliktir bu.

Ben sanırım bunu çok yapıyorum özellikle yaşlı ve çocuklara karşı :)

Bazen birinin bana gulumsedigini gec fark ettigim oluyor, sonra o kisinin yuzune baktigimda, suratsizca bakmis oluyorum, tam geri gulumsemek isterken, o kisi daha bakmiyor. Icimden 'Hay, neden oyle baktim, yanlis anlamistir, oysa guzelce gulumsemisti' diye geciyor.

Severim boyle insanlari. Masum, guzel, iyi niyetli buluyorum.

Genelde yaşlı nineler, dedeler denk geliyor bana, bazıları selam veriyor. Çok tatlı insanlar ya sarılasım geliyor benim :)

mutluluk da bulaşcıdr. belki o da güler ve o gün dünya çocklrın olr

Şimdi gulumsediginde yanlış anlaşılma oluyor. Eskiden mahalle kültürü var iken rahatlıkla gülümser selam verirdik. Şuan sadece esnaf ve çalışan kişilere gülümseyip kolay gelsin deyip geçiyorum.

Bu kadın/adam beni kesiyor yea diye kasılmanıza sebep olabilecek bir durum.

ozellikle ne zaman cok gergin ve sinirli olsam insanlarin bana cok daha iyi davrandigini ve gulumsediklerini farkettim. sonra farkettim ki gerginken dislerimi catlatacak kadar kasiyorum ve de yuz kaslarimi. tamamen istemsiz gelisiyor olay ama sonuc su suratta sirin bir gulumseme. hem de herkese tanidik tanimadik...

o degil de bunun bir de anti-tezi var. sanrili ergen modunda surekli somurtan ve bunun "cool" oldugunu dusunenler var.

bilmem hangisini tercih edersiniz?

Geri