Sözlük Hiç tanımadığın biriyle dertleşme isteği

• Kullanıcı Nazlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
Konu sahibi son olarak 58 gün önce görüldü
Ben tanıdıklarımla bile dertleşmem. İçimi açmam.

eskiden çok eskiden blog üzerinden dert köşesi ayarlamistim.
insanların kimseyle konusmadiklari dertlrrini oraya yazmalarını istiyordum, bir süre sonra okuduklsriniz sizin derdiniz haline geliyor ve kaldıramadıklariniz oluyor

Koçlar mecbur kalmadıkça dert anlatmaz sevmez dramı Aloooo

çok zor böyle bişe dert ayrıntılar demek herkesle paylaşılmaz

• Beğen
Tepkiler: ne
eskiden çok eskiden blog üzerinden dert köşesi ayarlamistim.
insanların kimseyle konusmadiklari dertlrrini oraya yazmalarını istiyordum, bir süre sonra okuduklsriniz sizin derdiniz haline geliyor ve kaldıramadıklariniz oluyor
Büstünle dertlesirsin artik.

sebep bence hiç tanımadığın birinin yargılarının, tanıdığın insanların yargıları kadar önemli gelmiyor olması. ve hiçbir paylaşımının olmadığı, yabancı bir insanın sana vakit ayırıp derdini dinlemesi de iyi hissettiriyor olabilir.
ben oğuz atay gibi düşünüyorum: "kimseye göstermem üzüntümü. gündüz gülerim, geceleri yalnız ağlarım."

Hiç öyle bir isteğim olmadı. Zira ben çok iyi tanıdıklarımla bile dertleşmem. Dert dinlerim ama dinletmem, kendi içimde yaşarım.

10 dolar karşılığında herkesin derdini dinlerim. Sırlarınız güvence altında. Dinlemeden önce karşılıklı olarak gizlilik sözleşmesi imzalanır, teşekkürler.

Bazen tekrarının olmayacağı bilinen şeyler insanın daha da hoşuna gider.Kalabalık bir ortamda rezil olduktan sonra "Aman,sanki bir daha mı göreceğim bu insanları?"demek gibidir.

Tanıdığım insanlara her şeyi anlatınca insan onları darlamamak adına yeni kurbanlar arıyor bazen jfkdjs

önceden çenem çok düşüktü
her şeyi sağa sola anlatırdım
foruma yazardım
takıldığım irc sunucularına yazardım
içimde hiçbr şey kalmazdı

son yıllarda çok fazla konuşmuyorum
ne var ne yok içimde
içim de şişti fakat patlayamıyor da
öyle değişik bir şey oldum

Çok oluyor ama hiç olmuyor. Ben pek ketumumdur, her şey için ketumumdur, bar bağlamış vana kolu vardır, İngiliz anahtarıyla zor açarsın onu, açtığın anda da gürül gürül, öyledir bende.

-Neyin var anlat?" derler, yok bir şey derim, çok şey vardır da, anlatacak bir şey yoktur.

Falan filan işte, bu hayatın falanları filanları.

İnstagram üzerinde tanımadığım çok kişiyle dertleşip engellemişliğim var. Güzel oluyor.:D

yapmıyorum artık,
derdim de keyfim de yanımdakilerle kıymetli.

Geri