Sözlük Hiç tanımadığın biriyle dertleşme isteği

• Kullanıcı Nazlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
Konu sahibi son olarak 57 gün önce görüldü
Tanıdığına anlatamadıklarını anlatırsın. Onu anlatırsın, yaptıklarını anlatırsın. Nasıl sevdiğini anlatırsın. Ellerini, gözlerini, kokusunu özlediğini anlatırsın. Hem içer hem anlatırsın. Sonra da beni dinlediğin için teşekkürler yazarsın. Kapatırsın. Ağlarsın. Rahatlarsın.

Tanıdıklarımıza anlatsak çok daha yararlı olacağını düşünürüm..

Burdan birine bunu yaptım ve pişman değilim hakim bey.s

Konu sahibiyle yaptık bunu,iyi gelebiliyor :o

Tanıdıklarından o kadar çok zarar almıştır ki, tanımadığıma anlatayım da sonra bir gün karşılaşıp yüzüme vurma ihtimali olmasın diye düşünüyordur.

Keske bi derdim olsaydi dedirten djdjd

Dün hiç tanımadığım bir kadına sırf sana benziyor diye usulca sokulup ateşiniz var mı dedim..

Bir sevişme isteği kadar değil..

Kendini rahat hissetmek için ve anlatacağın derdin sadece onda kalacağını, yarın öbür gün başkasından duymayacağını bilerek içini dökmek .. :)

O taninmayan dertlesilen kisi ben oluyorum. Yeter artik biktim dertlerinizden diyip kacasim geliyor .P

Hiç öyle isteklere ihtiyaç duymuyorum. :T:

Tanidiklarimla bile sirlarimi dertlerimi paylasirken secici oldugum bir konuda tanimadigim biriyle asla dertlesmem :s

1 kişiye karşı hissettim şimdiye kadar pişman etmedi sağolsun
önyargısız,hesapsız,kitapsız ve içinde hiç bir çıkar barındırmadan dinliyorsa eğer gercekten iyi geliyor

Seni tanımadığı için daha rahat ve saklamadan herşeyi dile getirebildiğin kişi..
Tabiki bunu sana karşı kullanmazsa..

Bana göre yanlış bi fantezi.bunlar hep yalnizliktan

Geri