Hıc tanımadan nefret edecegınız kısı

Konu sahibi son olarak 659 gün önce görüldü
Degerlerime, sevgiklerime hakaret edene, alay edene, asagilayana edecegim seylerin yaninda, Nefret hafif kalir....

Tanımadan sevemediğim kötü elektrik aldığım insanlar oluyor elbet. Lakin nefret edebilecek kadar sanmıyorum bi değere sahip olabileceklerini.

Ukala insanlar. Forumda da bolca var.

Tanimadan kimseden nefret etmem. Nefretimi kazanmak icin elinden geleni yapanlardan nefret ederim.

Olumsuz elektrik olabilir ama hiç tanımadığın birinden nefret etmek biraz dramatik ve biraz sorunlu.
İnsanların dramlarını seyretmeyi sevmem ama kendi kendini nefretle dolduran insanın dramını seyretmeyi ilginç bulurum. Onların nefretlerini arttırmak yerine, arkama yaslanıp çevirdikleri filmi seyretmek, işte bu tam bana göre.

Benim bunu yapabileceğim insanlar, birilerine zulm edenlerdir. Mesela modern zaman kasabı Ariel Şaron kişisel olarak hiç tanımadan nefret ettiklerimdendi. Ve zalimlerin dahası, benim için bu kategoriye girer.

Tanıyayım ya da tanımayayım nefret etmem.
Hoşlanmadıklarım ya da uzak durduklarım olabilir.
Yeterince yüküm varken bir de üzerimde nefreti taşıyamam. .d

Bende haketmeyene verilecek duygu yok.Ki nefret bir insana verilebilecek en hassas duygulardan biri , bu yüzden kimseden nefret edipte güzel canımı sıkamam ama çok güzel merhamet ederim.Görmezden gelirim.

ben seni tanımadan önce hiç sevmiyordum diyene rastlamıştım

Sevmediğin ot diyorum ben ona, bide gelip burnunun dibinde bitiyor ya :d

Ay nefret bu kadar basit bi duygu mu
Tanımadığınız insandan nefret ediyorsanız gerçekten sorunlusunuzdur bence xd
Hayatımda 1 kişiden nefret ettiğimi düşünmüştüm , o da 2 hafta falan sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam sdfjkl nefret değil de kendime kızgınlığımmış sadece mesela , bunu öğrendim

Tanımadan nasıl birinden nefret edilir merak icindeyim.Önyargılı olmak güzel bir davranıs degil.

İnsanlar kendini belli ediyor zaten

Yalaka ,kibirli insanlar hep itici gelmiştir bana

Nefret değil de, bir kişinin hakkında bilip bilmeden önyargılarla yaklaşanlara uzağım.
Nefret farklı, tanımadığım kişiden nasıl edeceğim ki bu da bir önyargı işte.

Tecavuzculerden hic tanimadan nefret ederim.

Geri