Hıc tanımadan nefret edecegınız kısı

Konu sahibi son olarak 659 gün önce görüldü
Eskı sevgılınızın yenı sevgılısıdır :hih:

Yoktur böyle ön yargılarım.
Bazı hareketlerine gıcık olabilirim belki ama nefret etmem tanımadan.

Bazı insanlara deney objesi gibi davranma gibi bi huyum var. Sevmediğim veya önyargılı olduğum bir davranış varsa bile yaklaşırım, tanımaya anlamaya çalışırım nasıl bir düşünce evreni olduğunu. Eğer beni enterese edecek bir tarafı varsa devam ederim (ki genelde bu böyle oluyor). Aksi durumda da ışık hızıyla uzaklaşırım :D
Özetle ''Nefret eyleme karışmayan kişiler için duyulmamalıdır'' efem
:umursama:

Tanımadıklar ve nefret...
Bir insana yakışmayacak, uzak kavramlar : )

Hiç tanımadan sevebileceğiniz kişidir ayrıca..:T:

Tanımadan yargılayıp asmam kimseyi.

forum ortamlarında çok olur bu.
gerçekte ise en basitinden birinin bakışlarında ki samimiyetsizliğin dile vurumunu gördüğünüz an da bile başlar.

Bize yıllarca bu öğretildi. Hiç tanımadığımız ve görmediğimiz bir adam sadece Ermeni olduğu için nefret edilebiliyor. Hiç görmediğimiz biri, inancı sırf yahudilik diye aşağılanabiliyor. Bu tohum insanın içinde ilerleyen zamanda acı meyveler verebiliyor. Bugün 13 yaşında olan bir çocuk, en azından doğduğundan beri nefret söylemleri ile büyüdüğünden bunun topluma yansıması da günümüzdeki gibi oluyor.

İşin sosyolojik boyutu bir yana, sorsanız benim için de iyi bir insan derler. Ama kümesinize girip bir yumurtanızı alsam dünyanın en aşağılık insanı olurum sanırım. Yada istemsiz olarak tanımadığım bir kimsenin menfaatine dokunsam benzer şekilde nefret objesi haline dönebilirim.

Nefret bana çok uzak. Bugüne kadar o duyguyu hiç yaşamadım, Rabbim bundan sonra da yaşatmaz umarım.

Bir insanın iyi olduğuna kanaat getirene kadar o insan kötüdür felsefesini edinerek herkesten nefret edin.
(Yapmayın öyle şeyler.)

Kendinden daha zayıf birini ezmeye çalışanlar direk nefret ederim. tanımama gerek yok.

Tanimadan nefret ettigim biri olmadi hic.Ama taniyip nefret ettigim insandan tekrar tanimak istemem.

Nasil bilmek istersen öyle bakarsin , nasil bakmak istersen öyle görürsün.
Oysa bir merhabaya ne cok sey sigdirabiliriz değil mi ¿

Geri