Hiç sevmediginiz yemegi yemek zorunda kaldınız mı?

• Kullanıcı Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Karadenizde kara lahana çorbası var. Cidden kötü. Sarması bir nebze kabullenilir de çorbası kötü. Yakın arkadasımda içmek zorunda kaldım. Ayıp olur diye içmem de diyemedim…

zorla ağzıma sokulmadığı sürece yemem. onu da yaşadım çok sevgili anneciğim köz patlıcan ezmesini zorla yedirmişti…..salya sümük yedim travmamdır….

Köz patlıcan ezmesi güzel olur aslında :m
Başlığa gelecek olursak, yemem… kabağı bana kimse yediremez.. bamyayı… midye.. kokoreç öh hayatta yiyemem…… yoğurtlu kömbe tatmam var bi, direkt çıkarmıştım.. yutamadım çünkü….
Bana mantıyla gelin<3

Ispanak, pırasa, bamya, patlıcan, kabak ve içinde et olan yemeği asla yemem..
Bunlara iki gün önce @ZeL yüzünden kara lahana da eklendi.. hayatımda yemedim, görmedim.. ama yemem :) Adana'ya giremez.. yallah Karadeniz'e.
Bu arada patlıcanın 136 çeşit yemeği var, mezeler falan dahil.. hiçbirisini yemem. Teşekkürler.

• Kahkaha
Tepkiler: ZeL
Ispanak, pırasa, bamya, patlıcan, kabak ve içinde et olan yemeği asla yemem..
Bunlara iki gün önce @ZeL yüzünden kara lahana da eklendi.. hayatımda yemedim, görmedim.. ama yemem :) Adana'ya giremez.. yallah Karadeniz'e.
Bu arada patlıcanın 136 çeşit yemeği var, mezeler falan dahil.. hiçbirisini yemem. Teşekkürler.
Geriye ne kaldı da…

Tesadüf bu olsa gerek.Demin annem sütlaç getirdi.Pek sevmiyorum.Halen masada duruyor.Sırf ,hatırım için ye dedi,dedi diye aldım.Ah şu anneler ısrar onların işi.

• Üzgün
Tepkiler: ne
aslinda hayir, hic zorunda kalmadim. hep acik oldum bu konuda ve bir kac kez peceteye geri tukurdugum de olmustur. yani, benim sevdigim lahana corbasinda da insanlar bunu yapiyor :d alinmamak lazim. misafirinize ve taniyorsaniz, onun damak tadina gore yemek hazirlamaniz lazim. genel turk mutfagi yemeklerine gecis yapiyoruz misafir gelecegi zaman. kendimiz, aile arasinda isek karadeniz (+sebze agirlikli yemekler) mutfagindan devam

Geri