Hiç sevmediginiz yemegi yemek zorunda kaldınız mı?

• Kullanıcı Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Hiç sevmediginiz yemegi yemek zorunda kaldınız mı?

Hayır ve şayet ikram ise yemek istemediğimi açıkça belirtirim.

Hayır,aç kalmayı tercih etmiştim.

Sevmediğim yemek pek yok sadece tadını beğenmediğim olmuştur. O da ikramsa yapanlar üzülmesin diye elimden geldiğince yerim.

Üniversitede bir arkadaşımın öğrenci evine gittik, annesi gelmiş; hem tanışacağız hem de işte bir şeyler yiyeceğiz. Kadıncağız yaprak sarması yapmış ama bizim bildiğimiz sarmadan çok farklı. Çiğ yaprak, belki de biraz yumuşatılmış; içi de kısıra benzeyen bir harç. Allah affetsin o kadar kötüydü ki. Denizlili bunlar, adını bilen varsa yazsın, halen ne yediğimi bilmiyorum kdjd işte bir arkadaşımız uyanık, görüntüden mi anladı bilmiyorum, küçük ısırdı, “ben tokum sadece tatmak istedim, elinize sağlık” deyip kurtardı paçayı ya ben???? Ben bildiğimiz sarma sanıp bütünüyle ağzıma attım çünkü ben oburum… 7 ölümcül günah işte… oh olsun sana jdjd allah’ım çevir çevir, zor yuttum. Teşekkür edip kahvaltılıklardan devam ettim:d Çok kötüydü, neyse bu da böyle bir anımdır

Üniversitede bir arkadaşımın öğrenci evine gittik, annesi gelmiş; hem tanışacağız hem de işte bir şeyler yiyeceğiz. Kadıncağız yaprak sarması yapmış ama bizim bildiğimiz sarmadan çok farklı. Çiğ yaprak, belki de biraz yumuşatılmış; içi de kısıra benzeyen bir harç. Allah affetsin o kadar kötüydü ki. Denizlili bunlar, adını bilen varsa yazsın, halen ne yediğimi bilmiyorum kdjd işte bir arkadaşımız uyanık, görüntüden mi anladı bilmiyorum, küçük ısırdı, “ben tokum sadece tatmak istedim, elinize sağlık” deyip kurtardı paçayı ya ben???? Ben bildiğimiz sarma sanıp bütünüyle ağzıma attım çünkü ben oburum… 7 ölümcül günah işte… oh olsun sana jdjd allah’ım çevir çevir, zor yuttum. Teşekkür edip kahvaltılıklardan devam ettim:d Çok kötüydü, neyse bu da böyle bir anımdır
İç anadoluda bulgurla yapıyorlar

Aynısını yıllaaar yıllar önce Ailecek yaptığımız bir ziyarette Ankara' da ikram etmişlerdi. Bizimkiler utanma belası geri çeviremediler ama ben toktum. Sonradan öğrendim bu şekilde bir yaprak sarması imiş. Orada öyle yapılırmış, onlarda daha farklısını yiyemiyorlarmış falan fıstık. Ondan beridir başka hiçbir yerde görmedim duymamıştım sen anlatana kadar.p

Yemedim ama tattım defalarca.

Bamyadan tiksinirim, hiç sevmem. Sümük gibi bir şey. Bunu her söylediğimde “Yaaa sen güzel yapan birinden yememişsindir, bamya yapmak meziyet. Ben yapayım bir de benden ye” dediler. Her defasında kırmamak için tamam dedim. Her defasında iğrenç.

Bitkinin tadı ve dokusu iğrenç yapmak ile alakalı değil.

Aslında yemek değil de benimki midye. Midyeyi öldürseniz de yemem yiyemem. Bazen arkadaşlarla gezerken midyeciye denk geldiğimizde hunharca yiyorlar ama ben midem bulanıyor.

ben sevmeyeceğimi bildiğim yemeği yemek zorunda kaldım.... mutfakla arası olmayan bir arkadaşım kendi memleketine özgü bir yemek yaptı, hayır yani istemiyorum dedim ama yok... zorla tattırdığı bir başka arkadaşım en son şu hale gelmişti ^64 bbösjj salak kız ya.
ba arada bamya gerçekten çok kötü ya. yok ekşili çok güzel yok şöyle çok güzel yok bilmem ne. değil işte kardeşim değil...

Aslında yemek değil de benimki midye. Midyeyi öldürseniz de yemem yiyemem. Bazen arkadaşlarla gezerken midyeciye denk geldiğimizde hunharca yiyorlar ama ben midem bulanıyor.
Kesinlikle sonsuz katılıyorum sana salyangozu neden yer ki bir insan Sjsjs

Geri