-
-
-
-
-
Hiç sevmediginiz yemegi yemek zorunda kaldınız mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İç anadoluda bulgurla yapıyorlarÜniversitede bir arkadaşımın öğrenci evine gittik, annesi gelmiş; hem tanışacağız hem de işte bir şeyler yiyeceğiz. Kadıncağız yaprak sarması yapmış ama bizim bildiğimiz sarmadan çok farklı. Çiğ yaprak, belki de biraz yumuşatılmış; içi de kısıra benzeyen bir harç. Allah affetsin o kadar kötüydü ki. Denizlili bunlar, adını bilen varsa yazsın, halen ne yediğimi bilmiyorum kdjd işte bir arkadaşımız uyanık, görüntüden mi anladı bilmiyorum, küçük ısırdı, “ben tokum sadece tatmak istedim, elinize sağlık” deyip kurtardı paçayı ya ben???? Ben bildiğimiz sarma sanıp bütünüyle ağzıma attım çünkü ben oburum… 7 ölümcül günah işte… oh olsun sana jdjd allah’ım çevir çevir, zor yuttum. Teşekkür edip kahvaltılıklardan devam ettim:d Çok kötüydü, neyse bu da böyle bir anımdır
Aynısını yıllaaar yıllar önce Ailecek yaptığımız bir ziyarette Ankara' da ikram etmişlerdi. Bizimkiler utanma belası geri çeviremediler ama ben toktum. Sonradan öğrendim bu şekilde bir yaprak sarması imiş. Orada öyle yapılırmış, onlarda daha farklısını yiyemiyorlarmış falan fıstık. Ondan beridir başka hiçbir yerde görmedim duymamıştım sen anlatana kadar.pÜniversitede bir arkadaşımın öğrenci evine gittik, annesi gelmiş; hem tanışacağız hem de işte bir şeyler yiyeceğiz. Kadıncağız yaprak sarması yapmış ama bizim bildiğimiz sarmadan çok farklı. Çiğ yaprak, belki de biraz yumuşatılmış; içi de kısıra benzeyen bir harç. Allah affetsin o kadar kötüydü ki. Denizlili bunlar, adını bilen varsa yazsın, halen ne yediğimi bilmiyorum kdjd işte bir arkadaşımız uyanık, görüntüden mi anladı bilmiyorum, küçük ısırdı, “ben tokum sadece tatmak istedim, elinize sağlık” deyip kurtardı paçayı ya ben???? Ben bildiğimiz sarma sanıp bütünüyle ağzıma attım çünkü ben oburum… 7 ölümcül günah işte… oh olsun sana jdjd allah’ım çevir çevir, zor yuttum. Teşekkür edip kahvaltılıklardan devam ettim:d Çok kötüydü, neyse bu da böyle bir anımdır
bbösjj salak kız ya.Kesinlikle sonsuz katılıyorum sana salyangozu neden yer ki bir insan SjsjsAslında yemek değil de benimki midye. Midyeyi öldürseniz de yemem yiyemem. Bazen arkadaşlarla gezerken midyeciye denk geldiğimizde hunharca yiyorlar ama ben midem bulanıyor.
salyangoz mu?!?! yok daha neler......Kesinlikle sonsuz katılıyorum sana salyangozu neden yer ki bir insan Sjsjs
Ney...salyangoz mu?!?! yok daha neler......
çok güzel bir lezzet hakkında yanlış yorum yapıyorsun ey serço.... gel de yiyelim. bak canım çekti şimdiNey...