Günlük hiç, öylesine

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
anneme keşke benim de uykum gelmese dediğimden beri erken kalkıyorum ve gec uyuyorum. uykum gelmiyor gelecek gibi oluyor mevcut kaygılarım sag olsun kalbimin carpıntısı baslıyor ve uyku muyku kalmıyor. az kaldı bütün sorunlarımdan kurtulacagım.
baska bi seyden daha bahsetmek istiyorum. bazı seyleri aklım almıyor, yetmiyor. siz hayatınızda ne yasadınız da bu hale geldiniz. bu kadar kötülük benim aklımı zorluyor. ve ben neden buna alısmak zorunda kalıyorum. artık tepki bile veremiyorum bekliyorum cünkü. her seyi bekliyorum. ama inanmak istemiyorum.. ve artık darbe almak istemiyorum lütfen hayatımdaki canım insanlar beni pisman etmeyin. ben artık iyi ki demek istiyorum

Günlüğünü kirletmek istiyorum... Senelerdir yaptığımız goygoy muhabbet hatrına.

Bence mutluluğu hak eden nadir kesim içinde yer alıyorsun sevgili hll. Ama nedense sen sanki problemleri daha çok seviyorsun veya çekiyorsun gibi geliyor. Bir ara doğum haritana falan bakalım artık mutlu ol. Bi depresifi daha mutlu görmek istiyor bu gözler.

stressiz uyumanın tadı da cok güzelmis. tatlı ve yorucu bi serüvendi. bünye o kadar alısmıs ki kostur kostur bi amac ugruna cabalamaya simdi amacsız kalınca bi bosluga düstüm. hemen yeni hedefler yeni seviye kilitleri acıldı hlfjsj dualarımın bi yerde karsılıgının oldugunu gördüm. cok bir sürü iyi ki..

berbat bir ortam, berbat ötesi korkunç insanlar. olaya şu an tam hakim olabildim. bu kadar ikiyüzlülüğün, yalanın dolanın, kallesligin oldugu ortamda cok kıymetli iki üc insan tanıdıgım icin gercekten kendimi sanslı hissediyorum. ezelden beri bu isimlere kendimi yakın hissetmemistim zaten. bir günden bir güne dostum dediğim insanı ne kötüledim ne bir sırrını paylastım. siz deccalin cocukları mısınız. nasıl bir ortamda nasıl bir ailede yetistiniz. benim de hayatıma giren cıkan arkadaslarım oldu ama arkadaslıgım bittiginde hicbirini satmadım, orda burda bir seylerini anlatmadım. aklımın ucundan dahi gecmedi. su ortamda muhabbetimin bile kesildiği arkadaslarımın sırlarını hala bir ben bilirim. her seyi geciyorum bakın bu sekilde mutlu olma sansınız yok. kendinize, gelisiminize hayatınıza odaklanın.

daha cok seyler yazarım da kimseyi kücümseyip rencide etmek istemiyorum. size en büyük ceza kendinizsiniz zaten, o zihniniz. umarım tez zamanda dogruyu bulursunuz.

bazen kendime çok gülüyorum. günlerdir fellik fellik orası senin burası benim demeden geziyorum. her güne iki program falan sığdırıyorum o şekil geziyorum yani. bugün de ceroşuma gitmiştim bi film açtık başlarına bi şeyler falan geliyor.. gezmelerde olan ben değilmişim gibi çok gezenin ayağına bok bulaşır dedim. hayır bunu bi kaç gün önce de söyledim birilerine. biri de çıkıp sen ne halt ediyon o zaman demiyo.d ediyorum kardeşim boksa bok. daha diloşum gelecek asıl o zaman gör gezmeyi. bugünden rez bile yaptırdım sklfjd başak burcumun laneti. her şey planlı ve tastamam olmalı.. allahımmmmm yüklerimden nasıl kurtuldum anlatamam. kiloca biraz etli b*tluyum hala ama ruhum kuş gibi.. çok şükür çok çok şükür her şeye :emoji_pray:

Geri