Günlük hiç, öylesine

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
bilmem kaç yzüncü açışım. her sıkıştığımda günlüğümü aramam ve bunun rahatlatıcı etkisi şaka mı..

hayra gelmediğim belli. çok daraldım artık.. uln nasıl bi karmam var yaşa yaşa düze çıkamadım a.mk. her şey çok normalmiş gibi bi de ev ahalisinden hastalık kaptım. allahım ağlıcam yeter. hayatıma cebren ve hileyle(cesitli ritüel ve büyüler) yön vermek istemiyorum..ama cok da sabrım kalmadı canım karmam evren gezegenler duyun sesimi

kuşlarımla sınanmak istemiyorum artık ya. geceden sabaha bi üç gün daha yaşadım rüyalarımla. annelik beni fazlaca yaşlandıracak bi olay bunu da anlamış oldum. hayatımda ne kadar çok gündem var..hangisine dertleneceğimi şaşırdım skljlfj yeter şu kdmn karması temizlensin artık daha ne kadar çekicez.

direniyorum. bi kaç yüz bin kere yaşadığım ruh hali. aynı derecede değil ama hissizleştirmiyor da. üff aşk=rezillik. normal bir hayat yaşamak istiyorsan aşık olduğun yerden kaçacaksın a.mk. hep aynı saçma döngü.

Üf zeka desen var güzellik desen var süründürmek yerine acı çekmek akıl alır gibi diillll

ilk kez birinin ailesine giriyorum. yakın planlarımda evlilik olmadıgı icin uzaktım bi tık bu olaylara..ama ucaktan iner inmez seni bizim eve götürüyorum dedi..bir başak burcuna emrivaki yapılmaz aslanım öğrenemedin mi bunu daha….neyse yapıldı hşgdjjdj annesiyle zaten çok önceden tanışmıştık da babası da artık tanışmak istemiş benimle. inanılmaz tatlılar. bayıldım desem yeridir. bu adamı niye bu kadar sevdiğimi daha iyi anladım. bu tanışma daha düzgün bi tipimle olsaydı iyidi ama olsun…zaten iki gün sonra da yine evlerine yemeğe gittik, bu sefer güzeldim.kfjdj minnoşum o minnoş elleriyle bir sürü şey hazırlamış. babası da o kadar babacan ki..gerçek bi baba. sanki yüzyıldır onlarla yaşıyormuşum gibi hissettim sağ olsunlar. her şeyi enine boyuna konuştuk. evlilik diye diretmeyecekler bir süre jgldjjd bu çocuk kaşla göz arasında beni aileye de soktu. umarım yine bi anda kendimi evli bulmam. hiç sırası ve zamanı değil çünkü.. daha bir sürü olay ve detay var da üşeniyorum yazmaya. hayatım dizi olur derken abartmıyorum bence. aa bi de mini ist turuma iki caağnım dostumu da ekledim. cok özlemisim. mucc

hslfjdj yine bi sekilde kendimi bu sayfada buluyorum. benim rahatlama seklim de bu galiba. hem gülüyorum hem üzülüyorum kendime. en cok da acıyorum, acımadan kendimi hırpaladıgım yordugum zamanlara.
neyse bugün ay çok güzeldi. bir sürü oturup hayal kurduk melisle. kahvemizi icerek batırdık günesi. bazı anlar hic bitmese keske.
bu saatte benim burda ne işim var mesela..gidiyorum

umarım bu kadar şey tesadüftür.d lütfen olsun. diğer türlüsüne şu an psikolojim hiç hazır değil.

öff sevgisiz günlüğümü de yok etmiş bu kadın... neyse, şuraya da bir ses edeyim eksik kalmasın. kendiminkine hiç gidesim yok :f bu ara havalarım güneşli demek ki. :nazarboncuku: bir minik sakarlığım üstümde olabilir sadece ya da dikkatsizliğim, öhm.
şu günlerimiz birlikte geçiyor hilomla:3 bugünü de boş geçmedik. yine planlarımızı da yaptık. zaten bize plan yapmak olsun... seviyoruz beh.
benim yarım. çok seviyorum:emoji_heart_eyes:
şimdilik bu kadar, görüşmek üzeree.

eski salak halim olsa ne var ne yok dökerdim buraya. yeni salak halimle just kendi içimde yaşamayı tercih ediyorum. yaşamıyor değilim evet malesef hala bir takım üzünçler yaşıyorum.d bu sabah özellikle. bazı şeylerde boyut atladım artık, yazsam bir çok kişi destek al der jfjdjflj rezalet. kendi kendime iyileşeceğim inanıyorum.

kendimi perişan etmeyi o gün kafaya koyduysam zaman mekan tanımıyorum çok şükür klgjshshfm

ayy inanılmaz garip hissediyorum ya 30 yaşla beraber hayatımda tuhaf bi bölüm açılmış gibi. çok farklı bi pencereden bakmaya başladım bi anda kfldjjdjd kolay olmadı. bazı bedeller ödendi…. umarım sandıgım gibi bi şeye erişmişimdir..umarım yamulmuyorumdur.. bu kendimle yeni tanışıyorum ve şimdiden çok sevdim….kalpppp

İnanılmaz bi ağırlık çöktü üzerime. Oturduğum yerde uyumamaya direniyorum. Bugün seçmece aldığım kız grubumla bi saate yakın sohbet ettik. Çok iyi geldi. Allahım insanlarla sohbet etmek bile lüks oldu artık ağlıcam bu vakitsizliğe yeter….((

Geri