Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üniversitede İstatistik hocamdan çoak etkilenmiştim bu sayede derslerimde çok iyiydi kjaksjdkd
Ayrıca banada aşık olan öğrencim çoktu hatta birtanesi evime kadar gelmişti şirin şey jkakjsakj :p
fizikçi vardı.gömleğin üç düğmesi açık olurdu...uzun düz ve kat kat kesilmiş saçları vardı.yeni mezun sayılırdı..masasına kitaptan soru sormak için gider,o kitaba eğilip bakarken ben memeleri dikizlerdim.zaman zaman gözlerimi kapatır ve parfümünü içime çekerdim
Ya bi serhat hocam var yavşıyor resmen. Adamın boy pos iyi, iki üniversite mezunu. Isparta sınıf öğretmenliğiyle bilkent edebiyatı bitirmiş. Kara harpte çalışıyor adam. Işte ben bi şeyler karalıyom o değerlendiriyor falan, entel o da ben gibi. sjdkfjfk ama aşık olsam mı bilemedim ya.
Ortaokulda olmuştum.
Yıllar sonra hoca'yı görünce bu adama nolmuş,tövbe bismillah dedim :T:
Aşk'a küsme sebebim,aşka olan inancımı onun yüzünden yitirdim :p