Hiç öğretmeninize aşık oldunuz mu?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Üniversitede İstatistik hocamdan çoak etkilenmiştim bu sayede derslerimde çok iyiydi kjaksjdkd :D
Ayrıca banada aşık olan öğrencim çoktu hatta birtanesi evime kadar gelmişti şirin şey jkakjsakj :p

fizikçi vardı.gömleğin üç düğmesi açık olurdu...uzun düz ve kat kat kesilmiş saçları vardı.yeni mezun sayılırdı..masasına kitaptan soru sormak için gider,o kitaba eğilip bakarken ben memeleri dikizlerdim.zaman zaman gözlerimi kapatır ve parfümünü içime çekerdim :(

Arzuladığım oldu ama aşık olmadım.

Ortaokuldaki Sosyal Bilgiler öğretmenime aşık olmuştum. Sınıfa girer girmez soru sorar bilemeyenleri tokatlardı, muhteşem görüntü şsksşldksşdl

Hayır öğretmenler bir şeyler öğrenmek içindir aşık olmak için değil bence.

Hiç yakışıklı ve karizmatik bir öğretmenim olmadı ki...: ((

Aşk değildi benim, bizim lisedeli mantıkçıya duydugum sevgi idi. :T:

Ya bi serhat hocam var yavşıyor resmen. Adamın boy pos iyi, iki üniversite mezunu. Isparta sınıf öğretmenliğiyle bilkent edebiyatı bitirmiş. Kara harpte çalışıyor adam. Işte ben bi şeyler karalıyom o değerlendiriyor falan, entel o da ben gibi. sjdkfjfk ama aşık olsam mı bilemedim ya.

Ortaokulda olmuştum.
Yıllar sonra hoca'yı görünce bu adama nolmuş,tövbe bismillah dedim :T:
Aşk'a küsme sebebim,aşka olan inancımı onun yüzünden yitirdim :p

Matematik hocalarina hep hayran olmusumdur

Üniversiteye hazırlanırken stajyer kimya hocamız yanımda otururdu hep hayrandım kendilerine :D.

Benimde coğrafya stajyer hocam fenaydı. :D sayısalcıydım ben ama etüt alırdım ondan shjdj.

Coğrafya öğretmenime aşıktım. Kızıl saçlıydı. O da bana aşıktı. Öyle olmasa dersi masama oturarak anlatmazdı bence. Dur bi feysten dürteyim asjklmb

ay oldum valla matematik hocaları hep mi bi karizmatik bi çekici olurlar:D

Geri