Hiç mi tarihi eserlere saygınız yok...

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Estağfirullah kimse kimseyi itham edemez etmemeli
Konu çerçevesinde herkes fikrini beyan edebilir ama bazen siyasi konular maksadını aşan şahsi hakaretlere varıyor dikkatimi çekti
Bu tarz konuların kaderi bu sanırım...

Kaderi bu değil...
Müdahale edilmemesinden kaynaklanmaktadır...
Müdahale ettiğinizde ve uyarıp hala devam ediyorsa banladığınızda göreceksiniz ki Kader değildir...

Haklı olabilirsin...

Ama biri Tarihçimiş diğeride ne bilim başka konularda hocalık tasdikliyor...
İnsan biraz bence mesleğine sahip çıkar... önce itirazı o etmeli...

tarihi eserlere çivi çakılır mı yaw... ve birde "nolacak" edasıyla burada bir vurdum duymaz tavırlar sergilemesinler... Çünkü tarihi eserlere saygılı insanlar da var bu forumda ve bu ülkede... herkesi kendileri gibi bilmesinler...

Duyarlık saygı bekliyorlarsa önce kendilerinde başlasınlar...

İtham etmekten uzak dur...
Hocalıktan kastın nedir bilmem ama kimseye bişey tasladığımız yok...
Sen paylaştın bende usulüyle düşüncemi beyan ettim... Hoşuna gider yada gitmez... Cahil kelimesi ve hakaretvari kelimeler ne AOG... Senin insanlara saygın kalmamış Tarihi eserlere mi saygı duyuyorsun mu diyeyim... ama demiyorum merak etme...

AOG tekrar rica ediyorum, benimle alakalı konuşurken itham ve yakıştırma ve uslupsuz konuşmalardan kaçın...

AOG tarihi esere saygı diyorsun da biraz üslup öğrensen cok daha iyi olacak .
Bana kalırsa Valens kemeri öyle açıkta bile durmamalı , acık havadan da asınabilir çünkü bilmem anlatabilim mi ?

Quasem yazılarını geçiyorum... provakatif...

Ahmosis' e kültür yoksunu demedim... cümlem, çivi çakandan bahs ediyorum... kendisi çakmamıştır umarım... :)

:) Yine Amacından sapan bir konu...
Ve provakatör de olduk...

Hayırlısı ile seçim bitsede şu reklamlardan kurtulsak...
Göz zevkimi çok bozuyorlar

İtham etmekten uzak dur...
Hocalıktan kastın nedir bilmem ama kimseye bişey tasladığımız yok...
Sen paylaştın bende usulüyle düşüncemi beyan ettim... Hoşuna gider yada gitmez... Cahil kelimesi ve hakaretvari kelimeler ne AOG... Senin insanlara saygın kalmamış Tarihi eserlere mi saygı duyuyorsun mu diyeyim... ama demiyorum merak etme...

AOG tekrar rica ediyorum, benimle alakalı konuşurken itham ve yakıştırma ve uslupsuz konuşmalardan kaçın...

Kardeşim üslubum bu... hakarette içermez...
Eğer hoşlanmıyorsan bana hitaben yazmazsın olur biter...

Uyarını ciddiye alacağım ve İnan bana mesleğimi ve bilgilerimi herseyden üstün tutacağım :p

Ne haliniz varsa görün... o kemer birgün yıkılacak olursa torunlara anlatırsın AOG diye bir vardı... :)

O kemer sadece bir iki çiviyle değil , asırlardır açıkta korumasız bir sekilde durduğu için yıkılacak sevgili Aog .

Bu salt siyasi kafanla tarihi duyguları bir arada yaşayamazsın AOG , bu yüzden senin kafanla tarihi ve milli duyguların kabarması gayet imkansız .

Eh artık bir önlemi alırsınız yani... Tarihi duygularınızı kabartığıma göre... :)

Türkiye'nin neresini kazsanız tarihi eser çıkıyor zaten. Mübarek içmesuyu yetmediği için su problemi yaşayan yerlere Baraj yapacağız hemen gelirler tarihi yapı var sit alanı dikkat et şöyle yap böyle yap. Bazen taşınmasınıda istemez orada kalacak diye diretirler.

Çalıştığım işten dolayı bir kısım yere sulama getiremiyoruz sebebi neymiş kuşların göç ederken dinlendiği yermiş sulama suyu geçemezmiş. Yeri bakıyoruz kuraklıktan toprak çatlamış. İzin vermedikleri sulamayı oradan geçirirken o alanada su boşaltsam kuraklıktan kurtulup daha iyi olacak. Ancak doğal yapısına zarar verirmişim.

Bu açıdan baktımmı tarihi eser diye dokundurulmayan yerlerin yok olmasına sebep olmak ne kadar tarih severlik acaba.

Kıyamette her şey sona erecek zaten. Çok sıkıntı yapmayın.

Yok.

Mesela bir tane sevimsiz bir karı var, neydi Merve boğuluyor mu Merve'ye yardım edin mi ne öyle bir şey, anımsayamadım yeri de, bir örenyerinden taşın üstüne çıkıp oturup poz vermişti, ben taşlara bakınca sarılma hissi yaşıyorum ama zarar veririm diye dokunmuyorum bile, antik yerler beni çeker, bu, ülkenin ünlüsü işte sen oradan pay biç.

Sümela manastırının fresklerine Ayşe kalp Kenan filan yazıyor herif/karı, Ayşe'yi ayrı Kenan'ın ayrı .yim.

Herif 2 bin yıllık kapı kemerine grup isimlerini yazmış.

Mustafa
Refik
Gamze
Sinan
...

Mustafa yazdın da ne oldu Mustafa?

Töremeyesiceler, boyunları devrilesiceler, alçak namussuzlar, mal oğlu mallar.

Yok.

Mesela bir tane sevimsiz bir karı var, neydi Merve boğuluyor mu Merve'ye yardım edin mi ne öyle bir şey, anımsayamadım yeri de, bir örenyerinden taşın üstüne çıkıp oturup poz vermişti, ben taşlara bakınca sarılma hissi yaşıyorum ama zarar veririm diye dokunmuyorum bile, antik yerler beni çeker, bu, ülkenin ünlüsü işte sen oradan pay biç.

Sümele manastırının fresklerine Ayşe kalp Kenan filan yazıyor herif/karı, Ayşe'yi ayrı Kenan'ın ayrı .yim.

Herif 2 bin yıllık kapı kemerine grup isimlerini yazmış.

Mustafa
Refik
Gamze
Sinan
...

Mustafa yazdın da ne oldu Mustafa?

Töremeyesiceler, boyunları devrilesiceler, alçak namussuzlar, mal oğlu mallar.
bu mesajı pc den mi yazdın telefondan mı

Forumun mobili çok dandik bir bok yazılmıyor, bu pc fakat aynı şekilde mobilden de maalesef yazdığım oluyor meçuren meçuriyetten.
telefondan bu kadar uzun mesaj yazacaksan wp dan sesi mesaja çeviren şeyden yap sonra buraya kopyala yapıştır uğraşma bu kadar sakın üzülüyorum

telefondan bu kadar uzun mesaj yazacaksan wp dan sesi mesaja çeviren şeyden yap sonra buraya kopyala yapıştır uğraşma bu kadar sakın üzülüyorum

Onu ben bilmiyorum halen. Ses nasıl yazıya dönüştürülüyor, bir de yapay ya, parmaklar tıkır tıkır değecek. Klavyede 10 parmağım madalyalarım var o yüzden "uzunca" görünen şeyleri yazmam dakika almayııı.

Aheste aheste yazamam bana daral gelir zıbırcııııık yazacan konudan çıkacan.

Onu ben bilmiyorum halen. Ses nasıl yazıya dönüştürülüyor, bir de yapay ya, parmaklar tıkır tıkır değecek. Klavyede 10 parmağım madalyalarım var o yüzden "uzunca" görünen şeyleri yazmam dakika almayııı.

Aheste aheste yazamam bana daral gelir zıbırcııııık yazacan konudan çıkacan.
Allah'ın işi akıl sır ermez

Geri