Hiç mi tarihi eserlere saygınız yok...

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
3.jpg

4.jpg

Yani yuh be sizlere...

bende yakıldı yıkıldı falan sandım,başlığı görünce.
seçim bitsin yine görünecek o surlar neyseki.

alalala... bu nasıl cevap yaw...
Kınıyorum walla...

Gayet normal oraya herhangi bir partinin afişini asmak Türkiye'de , üstelik zarar adına birsey de göremedim , şaşırdıysanız bende sizi kınadım :p

o kadar çirkin görünüyor ki görsel olarak batık manzara ülkeye verdikleri tahribatın yanında bu ne ki demi...

O ayrı tartışılacak bir konu ama tahrip edilen birsey yok suan karede. Jan Dark

Bu tarz reklam afişleri her yerde var ve seçim döneminde alıştığımız manzaralar
bazı binaların her yeri komple reklam panosu gibi...
Eğer mesele tahribat vermek ise o yoldan hiç araba geçirmeyelim allah muhafaza carpabilir hasar verebilir
görsel olarak ben de tasvip etmiyorum bu derece reklam ekipmanlarını ama başlık fazla mübalağalı olmuş
neticede seçim dönemi bitince kalkacak saygısızlık diye nitelemek doğru değil

Ya ikinizde (Ahmosis ve Qasem) kafayı yemişsiniz... Kafanızı soğuk suya sokun belki kendinize gelirsiniz...

Yaw tarihi esere o kadar büyük bez asılır mı ?
bin yıllık bir taşa çaktığın her çici tahribat yaratacak... Orjinaliği bozulacak...

Yanlardan esecek rüzgar kemeri yatay olarak zorlayacaktır ve gevşemesine sebep olacaktır.
Kemerler içinde çimento ve demirlerle tuturulmamış... bildiğimiz kil toprakla...

İnşaat mühendisleri daha iyi bilir... Bu cahil kafanızla bir bilene sorun derim...

Tarihi eserlere çivi bile çakılmaz yaw... Kültür yoksulları hariç...

siyasetin bokunu çıkarmak buna denir ,afişi o şekilde kocaman asmak o kadar para harcamak bokunu çıkarmaktır , tarihi eser üzerinden milletin psikolojisini siyaset için etkilemeye çalışmak yine bokunu çıkarmaktır ...

Ya ikinizde kafayı yemişsiniz... Kafanızı soğuk suya sokun belki kendinize gelirsiniz...

bin yıllık bir taşa çaktığın her çici tahribat yaratacak... Orjinaliği bozulacak...

Yanlardan esecek rüzgar kemeri yatay olarak zorlayacaktır ve gevşemesine sebep olacaktır.
Kemerler içinde çimento ve demirlerle tuturulmamış... bildiğimiz kil toprakla...

İnşaat mühendisleri daha iyi bilir... Bu cahil kafanızla bir bilene sorun derim...

İnşaat mühendisine sorup geleceğim .
Bende bir tarihçi olarak zaten açıkta bulunan ve asırlardır da acık havada duran taşlara bir afiş asmak , taşları yerinden oynatmaz başlığın cok mübalağalı arkadas şaşırmak gayet normal .

Ya ikinizde (Ahmosis ve Qasem) kafayı yemişsiniz... Kafanızı soğuk suya sokun belki kendinize gelirsiniz...

Sevgili aog fevri davranmıyor musunuz sizce ?
Bakın gördüğünüz bir yanlışı bizlerle paylaşırken "saygısızlık"olarak niteleyip
fikir beyanında bulunan ıkı arkadasa "cahil kafalı"demeniz ne derece saygı barındırıyor?
Lütfen biraz daha sakin ve tahammüllü olalım derim

Sevgili aog fevri davranmıyor musunuz sizce ?
Bakın gördüğünüz bir yanlışı bizlerle paylaşırken "saygısızlık"olarak niteleyip
fikir beyanında bulunan ıkı arkadasa "cahil kafalı"demeniz ne derece saygı barındırıyor?
Lütfen biraz daha sakin ve tahammüllü olalım derim

Genel tavrı böyle arkadasın , bende kültür yoksunu bir tarihçi oldum sayesinde :o

Genel tavrı böyle arkadasın , bende kültür yoksunu bir tarihçi oldum sayesinde :o

Estağfirullah kimse kimseyi itham edemez etmemeli
Konu çerçevesinde herkes fikrini beyan edebilir ama bazen siyasi konular maksadını aşan şahsi hakaretlere varıyor dikkatimi çekti
Bu tarz konuların kaderi bu sanırım...

İnşaat mühendisine sorup geleceğim .
Bende bir tarihçi olarak zaten açıkta bulunan ve asırlardır da acık havada duran taşlara bir afiş asmak , taşları yerinden oynatmaz başlığın cok mübalağalı arkadas şaşırmak gayet normal .

Vay halimize derim... eğer sen tarihçisen...
İtirazı ilk sen yapmalıydın... Mesleğine bile saygın yok senin...

....FEVRİ....

İnsanlar tarihi eserleri korumak için neler yapıyor.... FEVRİ...

Tarihçimiş.... Pah...

Vay halimize derim... eğer sen tarihçisen...
İtirazı ilk sen yapmalıydın... Mesleğine bile saygın yok senin...

Yürü git derim senin gibilerine...
O işgal ettiğin masa ve sandelyeye acırım...

Söylediği lafa bak.... "Hasar vermedikçe..."
Koca koca çivileri çakacaksın, reklam afişi için... İlk ayağa sen kalkmalıydın...

İnsanlar tarihi eserleri korumak için neler yapıyor.... bizlerde vurdumduymaz salaklığa yatıyoruz...

Tarihçimiş.... Pah...

Buyur koltuğuma sen geç aog :D
Yıllardır açıkta duran surlarda diğer tarihi eserleri bir tuttuysan senin kafanı alkışlıyorum . İnan bana o surlara senden daha fazla saygım var en azından bazı seylere sadece siyasetle yaklaşmıyorum .

Aog agaçlara isim yazanları kalp çiziktirenleri tarihi eserleri sprey boya ile karalayanları da kınıyalım hatta peşine düşelim.

Öncelikle o cahil kelimeni al başına şapka yap tak ve gez , Asabımı bozma... edebinle konuş dedikçe adabtanda yoksunlaştın...

Yok kafayı yemedik merak etme...
Diğerlerininde yaptığı bundan farksız... İstersen Gel Adanayı sana dolaştırayım... Reklam afişlerini göstereyim... Ha yapan AKP olunca senin hedefine oturmuş...

Haklı yanlarını kullandığın uslup kaybetmiş malesef...

Evet yapılmaması gereken bişeyy, Ama malesef reklam ve afişe her partinin hunharca kullandığı bir kirlilik ve zarar mekanizması... Yoksa Uğratacağı aşındırmayı senin kadar bilmiyor değiliz...

Kimle nasıl konuştuğunu bilmem ama benimle edepli konuş...

Estağfirullah kimse kimseyi itham edemez etmemeli
Konu çerçevesinde herkes fikrini beyan edebilir ama bazen siyasi konular maksadını aşan şahsi hakaretlere varıyor dikkatimi çekti
Bu tarz konuların kaderi bu sanırım...

Haklı olabilirsin...

Ama biri Tarihçimiş diğeride ne bilim başka konularda hocalık tasdikliyor...
İnsan biraz bence mesleğine sahip çıkar... önce itirazı o etmeli...

tarihi eserlere çivi çakılır mı yaw... ve birde "nolacak" edasıyla burada bir vurdum duymaz tavırlar sergilemesinler... Çünkü tarihi eserlere saygılı insanlar da var bu forumda ve bu ülkede... herkesi kendileri gibi bilmesinler...

Duyarlık saygı bekliyorlarsa önce kendilerinde başlasınlar...

Geri