Hiç Masaj yaptırdınız mı ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Evet biraz da şuraya diyecek kadar mayıştı Sjsjsj

Bir kere bir arkadaşın ayarladığı bi yere gittik. Yani güzel de bi yerdi aslında ama... çıkarken bizimle aynı anda çıkış yapan 75 yaşlarındaki bi amcanın ya burası benim cennetim maşallah maşallah demesi ile masaj işinden bir miktar soğudum.

Buna bir de sauna ekledin mi efsane olur.
İnsanın bu hayatta kendine yapacağı en büyük iyiliktir. Ben spesifik medikal masaj yaptırıyorum, masajdan sonra o kadar rahatlamış ve mayışmış oluyorsun ki, üstüne de bir bira çek yat.

Bi gün eski sevgilimle Marmaris'te tatile gittik. Double date gibi.. bunlar iki kadın masaja gitti ben havuzdaydım.. neyse bu geldi bana masözü anlatmaya başladı işte şöyle yaptı bilmem ne diye, oramı elledi falan.. ben de zaten ellemesi gerekiyor adam ellemeden masaj yapamaz dedim...

SONRA BEN GAVAT OLDUM..

Kardeşim adam ellemeden nasıl masaj yapsın ya...

Ellettirttirtmem ben arkadaş.. İki duvar kenarına veririm sırtımı oh mis

Ben ellettircem de bakalim bi musait zaman da

Ay Remus bey neler söylüyorsunuz öyle.. Sjsjsj

Yaptırmadım ama istiyorum, bir de kese köpük falan da istiyorum iyice arınmam lazım.

masajdan anlarım
dokunmak iyi gelir

Hayatımda sadece bir defa gittiğim butik otelin masaj salonunda masaj yaptırmıştım. Onda da hanım masaj yapan adamı kadın zannedip beni odadan kovmuştu. Anlayacağınız zehir olmuştu yaptırdığım masaj da. :d

Arkadaşlar mutlu sonlu masajlardan bahsetmiyoruz ya. yeminlen forumun betini bereketini kaçırdınız.

Geri