Hiç Masaj yaptırdınız mı ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
batum'da çekik gözlü bir hanıma iki kademeli masaj yaptırmıştım, öylesine yumuşacık etmişti ki odama güç bela çıkabilmiş ve adeta yeniden doğmuştum.

Bu mesaj sonrasında yer yerinden oynar ibaresi cuk oturur.f

Bakiyim soyle temiz duzgun biryer bulayimda bu ay gideyim.

Anneleriniz ayaklarıyla çiğnesin ne var yani...

Bu işin ehli uzak doğulular. Vietnam Çin de çok güzel masajlar yapılıyor. YouTube de sayfaları bar takip ediyorum. İzlerken mayışıp uyuyorum. Çok güzel ya

Annecigimin ayaklarina kiyamam cignemesin .d

Yorulmasin kadincagiz .d

Git peştemalli adamlara yaptır..Uzak doğu da sizleri bekliyordu

@Lefty konuya bir açıklık getirir misin?

peştemalli, göğsü kıllı herifler mi? yoksa asyalı hanım kardeşlerimiz mi?

@Lefty konuya bir açıklık getirir misin?

peştemalli, göğsü kıllı herifler mi? yoksa asyalı hanım kardeşlerimiz mi?
Tabii ki peştemallı olana yaptıracaksın artık ve başka seçeneğin bulunmuyor.

konunun özündem sapmayalım, bu cüretiniz hoşuma gitmiyor.

@Sux samimi görüşümü yazmak gerekirse erkeğin kadına, kadının da erkeğe masaj yapmasını doğru bulmuyorum. Masözler kadınlara, masörler de erkeklere masaj yapmalıdır.

Çok, floryada bir yer var tavsiye ederim . :)

Masaj ve masoz olayını oldum olası severim.Her ne kadar son donem fiyatlar artsada özellikle son dönem gerek taylandli ve cekoslavaklayi bayanların olduğu sauna ve masaj salonlarını tercih eder oldum. Ancak tabiki tercihim bu konuda ilk olarak taylandlı bayanlardir . Nedense her biri işinin ehli olarak islerini yapmış olmalarıdır .

Yüz masajı çok iyi güzellik salonlarında yapıyorlar

bir defa gittim arkadaşın israriyla. masaj yapacak hanımefendi konpile soyunmami istedi. höyyt dedim konpileye ne gerek var götüme neden masaj yapıyorsun kadın? iç çamaşırlı şekilde masaj yaptıran ilk insan tanesi ben olabilirim sanırım. tabi sonra hamam ve saunaya da girmiştik en iyisi de sauna bence.

bu forum benim yorumlarımı kısıtlıyo..aklıma ilk geleni yazamıyom cok icimde kalıyo…

Geri