Hiç köpek saldırısına uğradınızmı ?

Konu sahibi son olarak 972 gün önce görüldü
Ben hiç köpek saldırısına uğramadım, böyle bir güzelliğe kim saldırır? En fazla gelip yalarlar fekat asla yalatmam.

bizim arsaya bi köpek edinmiştik kırma bişi yavruyken çok tatlıydı büyünce mahallede tavuk bırakmadı zincirini koparıp yoldan geçenlerın kafasına kadar zıplayıp hırt diye ısırma sesi yapıyordu adamlar orda ruhunu teslim ediyordu zaten acayip bi köpekti en son bir yere verdik kurtulduk çok şikayet geldi

Sanırım uğrasam köpeklere bir daha asla dokunamazdım..

Gerçek de hatırladığım kadarıyla hiç uğramadım ama rüyamda sürekli saldırıyor ve asla yakalayamıyor

Hayır çok kovaladılar ama yakalayamadılar. Bir kere köpeğime saldırmışlardı kalabalık halde. Hafif yaraladılar

Bir gece servisten indim eve doğru gidiyordum. 6-7 tane iri yapılı köpek üzerime doğru havlayarak koştu. Ben sadece öylece durdum yerimde ve 2-3 mesafeye kadar yaklaştılar. En öndeki dişlerini gösterip yüksek sesle havlıyordu. O an herkes oradan tabana kuvvet kaçardı ama ben kaçmak istemedim. Sevmek istedim sadece, niye böyle yaptım bilmiyorum, içimden geldi aniden. En öndeki köpeğe yaklaşıp sevmeye çalıştım ve havlamayı kesti. Başını okşadım ve diğerleride sustu birden ve arkasına dönüp uzaklaştılar. Normalde herkes ısırılmamı bekler değil mi? Evet bende öyle olacağını düşünürdüm ama olmadı.

Geri