Hiç köpek saldırısına uğradınızmı ?

Konu sahibi son olarak 970 gün önce görüldü
Evet. Köpeklerden nefret ederim.

Arıların saldırısına uğramıştım çocukken

Evet..ustume ustume degilde uzakdan hep havlarlardi cocukken korkardim..simdi genelde Turkiyeye gittigimde sokakda malesef onlarca basi bos terkedilmis kopekler var ve olur ya kapinin yanina yattiginde ses etmeden hemen geciyorum yada sesli konusup zarar vermeden yol isterim :)

Horoz gagaladı sadece

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet, 9-10 yaşlarındaydım, vicdansız köpekler.

Köpek eğitirken taktıgımız kolluğu ısırmaları da sayılıyor mu

Çocukken komşumuzun "süs köpeği" diye tabir ettiğimiz türden, şu an cinsini hatırlayamadığım minnak köpeğinden kaçarken, feci fena düşmüştüm yüz üstü hem de bayır aşağıya giderken. Belimde hala izi mevcuttur. Ağlaya ağlaya sahile babamın yanına inmiştim, oysa ev daha yakındı :sırıt:
Salak ama güçlü bir kızmışım demek ki küçükken :d

hayır sayılmaz edri
bir kere golden cinsi üstüme atladıydı, beni sev beni sev diye.
Sadece uzaktan öpücük atmıştım. Bu saldırı sayılmaz, biraz irkilmiştim tam bir sevgi arsızıydı, şımarık.

Isırdı şerefsiz. Bacak kadar çocuktum. Normal bi ısırık değil, et kopardı

İstiklal'de bi tane kurt köpeği görmüştüm çok tatlıydı sevmek istemiştim. Yanına yaklaşınca bana bi bakış attı ve üzerime doğru zıpladı korkudan çığlık atmıştım, herkes bana bakmıştı rezil olmuştum.

Ayaklarim ve kollarimdaki kedi ve kopek dis izlerinin sayisi belirsiz. Bağışıklık kazandim artik. En son bi kedi isirigindan bir hafta kullanamamistim kolumu. Puma mısın mübarek. Hayır altı ustu sol tarafa dondum, ne bu artislikler.

üni yıllarında saldırdı yurda giderken 8 tanelerdi çektim çakıyı tak tak tak

saldırdı havladı durdu
ama ısırmadı

Gece eve dönerken ayakkabının ses çıkarması vesilesiyle havladılar sakince olduğum yerde durunca sakinlestiler.

Sabah havalimanının girişindeki boş arsadan köpekler üzerime koşmaya başladı. çömelip affedersiniz sçar pozisyona geçince acıdılar herhalde. Geri döndüler.

Geri