Hiç kız isteme merasiminde bulundunuz mu?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü

Hiç kız isteme merasiminde bulundunuz mu?

• Evet

Kullanılan: 16 88.9%
  • Hayır

Kullanılan: 1 5.6%
  • Şöyleki ;

Kullanılan: 1 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    18
Bulundum. Damat adayının her hareketini evlilik heyecanına bağlayıp esprileri ile ortamı kasıp kavurdukları yetmiyormuş gibi keh keh keh gülen dayıların muhabbetine de maruz kaldım. İnsanın içinden ''ne pis eğlence anlayışınız varmış arkadaş! '' demek geliyor ama diyemiyorsun işte.

kızlar sizi istemeye ben gelsem
ne güzel olurdu

Hayatımda ilk defa gittiğimde ''bitsin de gidelim'' dediğim oldu. Ancak yaş ilerledikçe isteyen veya istenilen akran olunca muhabbet edesiniz geliyor ve kız istemeden çok normal muhabbete dönüşüyor. Bir de istediğiniz kızın yöresel adetleri eklenince bazen tebessüm ediyorsunuz bazende höyt dediğiniz oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: X
İçinde başrolü benim oynadığım bir istemeye şahit olmuştum bir ara.

Çok garip ortam.. Ya da benim katıldığım öyleydi..

artık sayı tutmayacak kadar cok bulundum

Kendin icin olunca gayet stresli :) Sevdiklerin icin oldugunda mutlu oluyorsun genelde.

Amcam bir inek bile 5 bin etmiyor demişti. İnsan kültürüne ve ananesine sahip çıkmalı, evet ama konu başlık parasıydı. Yani ben ne diyim ha!

Inşallah beni isteyecekler o vakit bulunacağım. (:

Dünya'nın en sıkıcı şeyi ya, bazı anlarda ki ölüm sessizliği çok güzel.

Kadın alınan verilen birşey değil arkadaşım. Ne demek istemek? Kedi mi sahipleniyorsun hayır nedir yani

arkadaş gerdeğe giderken sırtına vurmak maayetinde , uçan tekme atma merasiminde bulunmuştum.

bikere bulundum kiz bana asik oldu beybifeys suratımi görünce dayanamadi zaar

bir sürü bulundum
ben zaten birçok gelenekten hoşlanmıyorum, bu isteme mevzusundan da hoşlanmıyorum
ailelerin tanışması gibi gerçekleşirse daha güzel.

bulundum aplamı isterlerken (:

beni istemeye bizim kızlar gelse
bu kadar kıza insan nasıl hayır der derim
seksi şeyler sizi

Geri