Hiç kız isteme merasiminde bulundunuz mu?

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü

• Evet

Kullanılan: 16 88.9%
  • Hayır

Kullanılan: 1 5.6%
  • Şöyleki ;

Kullanılan: 1 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    18

Evet
Hayır
Şöyleki ;​

Evet ablami isterlerken

Evet, mutfak tarafı çok eğlenceliydi.

Tek bir kere bulundum. O da bana istendi. Belki vermezler diyede çok umutlandım ama verdiler.

bulundum bazıları çok sıkıcı geçiyor boş boş muhabbet bazıları 2 dakikada istiyorlar en güzeli :D birde amcamın oğlunun olayı var kız istemeye kendisi gitmedi evde oturdu bilgisayar oynadı anası gil istediler kızı geldiler adettenmiş :D

Evet, 3 kişinin falan.. Bir tanesi efsaneydi.. 8 yıl önce yengemi bizimkiler isterlerken evdeki en alakasız kişilere bile kahve yapıp erkek tarafından benim gibi bir kahve düşkününe kahve yapmayan kız tarafına, laf sokarak görümcelik yaptığım ilk andır kendisi.. :liv: (Kaale alınmamayı alttan alamıyorum maalesef, saksı mıyım ben.. Ay bak yine çok sinirlendim..)

Bulundum. Kahve yapılırken o kahkahalar ve fısıldaşmalar, damadı çekiştirmeler, kızı utandırmalar. Falan filan.:sırıt:

Tatlı telaşlar sevindirik ediyor beni. Sonra herkese muzurluk düşünüyorum.:se:

Eski ev arkadaşımın sözünün olduğu günün öncesi kız istemeyi de aradan çıkarmışlardı. Arkadaş binbir ısrarla boynuma kamerayı bıraktı, yakaladığını çek hafız dedi. El mecbur kıramıyorsun adamı. O kadar teyzeyi halk otobüsünde bile görmüyorum ben, neyini çekeceksem. En çok aklımda kalan da kuran mı dua mı bir şey okunurken portakallı keke dayanmışım; karşıdan da arkadaşın eniştesi kaş göz yapıyordu. Bana mı okuyor, size okuyor. Veleddalin amin. Sonra söz attılar tabi. Bi ateist duaya amin demedi, portakallı kek yedi diye oldu herşey.

en güzeli biz evlendik demek
merasim falan ne öyle

Geri