Hiç evlenmeyip hiç cinsellik yaşamamak da mantıksız mı?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 590 gün önce görüldü
Bugün 3 lü yapan kedi grubu gördüm.

Konuda da gördüğünüz üzre kadınlar cinselliğe fazla anlam yüklüyor bunun sebebi sadece onlar değil tabii ki; erkekler ataerkil toplum vb. Maslow'un hiyerarşisinde yemek yemek ile aynı,yani aslında yemek yemek denktir cinsellik. Sevişmen ile kahvaltida ekmeğine reçel sürmen aynı sıradanlikta fakat kadınlara baktığımızda sevistikten sonra bagrindan, böğründen bir şeyler kopmuş gibi hareketler falan. Yukarıda da dediğim gibi kadının kendini sadece cinsel obje zannetmesi (bunu en değerli varlığı sanmasi) güdusünde sosyolojik sebepler var.
Güvenilir bir ilişkisi evliliği olsa bile partneri ile sevişirken içindeki hayvani çıkarabilen kadın azdır.Surekli bi sindirilmislik, namussuz zannedilme gibi nahoş varsayımlar... Bi anket çalışması yapılmıştı ünide clitorisin cinsel organ olduğunu bilmeyen,organının islevinden habersiz olan kadınlar var neyse...
Hala en seküler erkeklerde bile cinselliğin kadın için de çok doğal bir deneyim olduğunu benimseyen fazla değil. Olanı da yari cahil gibi. Anlaşmazlıklarda ayrılıklarda yaşanmışlıklar üzerinden bel altı vurup olayı ahlaka getirebiliyorlar. Varoş varos haller...
Güçlü , ne istediğini bilen ve yasayan kadın olmak cidden zor.O cirkeflesen erkeklerin anneleri de sizi sevmez,beğenmez zaten. Gider ruhu orsbu sümüklü leyla ile evlendirir oğlunu.
Hayatı doya doya yasamak lazım.
Kimsenin peşinizden gelmesini beklemeyin, gelmeye hevesi ve kararı olan her şeye rağmen gelecektir.

Mantıksız dersem neyi onaylamış oluyorum ben şimdi başlık kafamı karıştırdı... sjdjd

Peygamberimiz evlenin demiş. Çoğalın demiş. Haramdan uzak durun demiş.
Hiç evlenmeyenler bunu cinsellikten uzak durmak için değil, sık partner değiştirebilmek için tercih eder. Tabi kısmetsiz de olabilir.
Saydıklarının hiçbiri.
Cevap veriyorum; oy verdiğiniz partinin ülkenin ekonomisinin … koyduğu için evlenip çoğalamıyoruz!

Inancim geregi yassaahh

Cinsellik evliliğin sonucu değildir. Her iki durum da kişinin kendi tercihidir.
canı isteyen sevişsin

sevişip sevişip bakire kalan kız konusunu aklıma getirdi

bu kızlar böyle sorular sorunca kendimi çok pislik hissediyorum......

• Kahkaha
Tepkiler: ne
ama burada kadın yanlışta sırf kızlığı bozulmasın diye ön sevişmeyle yetiniyor, bakireliği neden duruyor? yarın öbür gün bir başkasına bana dokunulmadı diyebilmek için diye düşünüyor insan. ha bunu ona yaptıran ataerkil toplum yapısı ama sonuçta sahtekarlık sahtekarlıktır. ve bunu yapan çok maalesef.

Benim bir arkadaşım 32 yaşında evlendi hiç s......den rahipti lakabı helal olsun çocuğa

Geri