Hiç evlenmeyip hiç cinsellik yaşamamak da mantıksız mı?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 590 gün önce görüldü
Hayatı boş yaşamak gibi bişey. Ne uğruna diye düşünürdüm. Gelecek insan beni geçmişimle veya yaptıklarımla kabul etmeme lüksüne sahip değil sonuçta. Herkesin keyfi bilir.

Peygamberimiz evlenin demiş. Çoğalın demiş. Haramdan uzak durun demiş.
Hiç evlenmeyenler bunu cinsellikten uzak durmak için değil, sık partner değiştirebilmek için tercih eder. Tabi kısmetsiz de olabilir.

Evliliğe mesafeli insanlar evlenmemeyi seçebilir çünkü evliliği kendi mantığına ya da bakış açısına uygun bulmuyordur.
Cinsellik ise ayrı bir konu ve aseksüel yaşam süren çok insan var.

ay ne bilimmm garip garip şeyler soruyosunuzz

Rahibeler kendilerini Allah'ın rızasını kazanmak için saklar. Ama Allah kendilerinden böyle bir şey beklemiyor. Düzenli yaşamamızı bekliyor. Sapkınlıktan uzak durmamızı bekliyor. Yine de kendileri bilir. Ben kafalarını karıştırmayım.

Rahibeler kendilerini Allah'ın rızasını kazanmak için saklar. Ama Allah kendilerinden böyle bir şey beklemiyor. Düzenli yaşamamızı bekliyor. Sapkınlıktan uzak durmamızı bekliyor. Yine de kendileri bilir. Ben kafalarını karıştırmayım.
Kafamı karıştırdın. Şu an günaha girmeye gidiyorum iso… sklkks

Böyle bişey yok ihtimali dahi kalmadı artık. Bekaretin önemini yitirmesi ile artık insanlar kendilerini başka insanlarla ödüllendiriyor. Örneğin erkek arkadaşı olan genç kızların artık masumane öpüştüklerini sanmıyorum.
Zaten bu kadar basite indirgendiği için cinsellik hemen ilişkiden sonra diğer ilişkiye başlayabiliyorlar. Çünkü kalp değil ten uyumu esas alınıyor Sjsjsjs

Herkes öyle değil. Herkes aynı değil. Herkesin kendi iradesi var ve neyi doğru bulacağına kendi karar veriyor.

Geri