ÜSözlük Hiç Düşünce

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ya bu kadınla bir kere muhabbet etmiştik tam muasır medeniyete erişiyordum yarıda kaldı muhabbetimiz baya da oldu sanırım.
sevgiler hülasa.

nyc bir seferinde en uzun telefon konuşmasını kendisiyle yaptığını söylemişti. bizim en kısa telefon görüşmemiz 95 dakika...... zaman su gibi akıp gidiyor zaten, o kadar dakika geçtiğini fark etmiyoruz bile. her telden, her dertten, her zevkten konuşuyoruz. keşke önyargılarımızdan sıyrılıp daha önce arkadaş olsaydık. çok seviyorum<3

biraz önce konuştuk yarimle, azıcık saydı sövdü, kendime geldim. valla terapi gibi geliyor; haftada en az bir kere sövüşlerini duymazsam rahat edemem.fklgjf
iyi ki var:* kafasını öyle bir şişiriyorum ki, yine de dinliyor beni, kıyamam.jdhdf ekim’de geliyor gözümün nuru, bahçemin nadide çiçeği. çabuk gel ekim, çok özledim<3

biraz önce konuştuk yarimle, azıcık saydı sövdü, kendime geldim. valla terapi gibi geliyor; haftada en az bir kere sövüşlerini duymazsam rahat edemem.fklgjf
iyi ki var:* kafasını öyle bir şişiriyorum ki, yine de dinliyor beni, kıyamam.jdhdf ekim’de geliyor gözümün nuru, bahçemin nadide çiçeği. çabuk gel ekim, çok özledim<3
Söyle arada foruma da uğrasın. Kayıplarda yine

Cee dedi gitti ağlayım kandil kandillll

Geri